Coleman Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 no ja panowie przepraszam ale autko w garażu stoi z padniętą turbinka ale w tym tyg juz bedzie na chodzie
patryk10015 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Witam jak byście się w Płońsku nie długo spotykali to niech ktoś da znać i mi to też bym przyleciał
Krzysiek290785r Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Cześć Czy A3 też można podjechać?
Wandej Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Cześć Czy A3 też można podjechać? jasne że tak Myślę że w lutym jakiś spocik będzie Ostatnio frekwencja była za***ista kilka B5 , 5 B6 o ile dobrze pamiętam i A6 C5
Geronimo25 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Panowie jakby było coś po 20 lutego to ja chętnie, bo dopiero w kraju będę myslę że jeszcze 2 autka bym ściągnął forumowe jesli by było w płońsku
Wandej Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Panowie jakby było coś po 20 lutego to ja chętnie, bo dopiero w kraju będę myslę że jeszcze 2 autka bym ściągnął forumowe jesli by było w płońsku Cos nasz mod się nie odzywa ostatnio ale pewnie znajdzie i on czas w któryś weekend Na pewno coś zorganizujemy
Rattlesnake Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 dajcie znać, chętnie bym się poturlał gdzieś w klimacie. BTW -> tak sobie myślę żeby w Płocku spoty były, proponuję górny parking galerii Mosty. termin do uzgodnienia. sie zaczyna powoli zima zawijać więc można by pokombinować - bo i okolica zacna i możliwości sporo. mam opcje organizacji paintballa , ogniska, sauny, chaty solnej, łaźni polskiej, domków, grilla, baletów i innych atrakcji w atrakcyjnej okolicy.i na dobrych warunkach.dla AudiManiaków. czekam na odzew.
Rattlesnake Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 no to proponuję kontrolnie środę o , powiedzmy 18.00 . górny parking galerii Mosty.chętnych zapraszam.
v_dawid187_v Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 ja bym proponowal 19 lub 20 sta bo do 19 pracuje hehe
Coleman Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 ja tez w wekend albo piatek o 20 powiedzmy bo ja w sobote i niedziele robie nie raz
Rattlesnake Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 ok, ja tam elastyczny jestem, jeśli są chętni , a widzę . że są to zaklepmy PIĄTEK , GODZ. 19:00 -- GALERIA MOSTY -- PARKING POZIOM 4 SERDECZNIE ZAPRASZAM, CZAS COŚ RUSZYĆ
Flyer Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 Panowie jakby było coś po 20 lutego to ja chętnie, bo dopiero w kraju będę myslę że jeszcze 2 autka bym ściągnął forumowe jesli by było w płońsku Cos nasz mod się nie odzywa ostatnio ale pewnie znajdzie i on czas w któryś weekend Na pewno coś zorganizujemy mod sie nie odzywa, bo z roznych przyczyn nie bywa w Plonsku... ostatni raz bylem na swieta. teraz bede w weekend, ale pewnie tylko na kilka godzin.
Wandej Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Panowie jakby było coś po 20 lutego to ja chętnie, bo dopiero w kraju będę myslę że jeszcze 2 autka bym ściągnął forumowe jesli by było w płońsku Cos nasz mod się nie odzywa ostatnio ale pewnie znajdzie i on czas w któryś weekend Na pewno coś zorganizujemy mod sie nie odzywa, bo z roznych przyczyn nie bywa w Plonsku... ostatni raz bylem na swieta. teraz bede w weekend, ale pewnie tylko na kilka godzin. spoko rozumiem U mnie niestety podobnie z wolnym czasem
Flyer Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 nawet nie chodzi o czas... sa poprostu sprawy przez ktore nie chce mi sie wcale tam jezdzic ....aaaleee spoko - kiedys ustawimy sie w koncu na ta kreske
Wandej Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 nawet nie chodzi o czas... sa poprostu sprawy przez ktore nie chce mi sie wcale tam jezdzic ....aaaleee spoko - kiedys ustawimy sie w koncu na ta kreske Moje auto nie jest do scigania Ale zrobie wyjatek
Coleman Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 w piatek mi pasi bede [br]Dopisany: 07 Luty 2011, 22:00_________________________________________________to moze jakas liste zrobic kto bedzie ?? ja bede ale z kolegami bo do kutna jedziemy ale spota nie chce opuscic tym razem
v_dawid187_v Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 ja tez bd ale ok 19.15 o 19 koncze prace a 3eba jeszcze cale miasto przejechac
Coleman Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 no to jest 2-uch a gdzie reszta?? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi