samuraj995 Opublikowano 12 Listopada 2016 Opublikowano 12 Listopada 2016 Szybko opisze swoj problem Wczoraj jadac na maxa zaladowanym samochodem (4osoby + walizki) swiatla swiecily doslownie w korony drzew na FIS-e zero bledow. Dzisiaj rano chcialem przeprowadzic regulacje swiatel wiec zrobilem wszystko tak jak jest opisane na forum [55-Zasięg xenonów] [Nastawy podst. - 04] Grupa "001" dodam ze w module nie bylo bledow po wejsciu w nastawy w grupe 1 wywalilo error i na fisie wisi mi blad od poziomowania, a w module mam blad 01539. Wysłane z mojego SPH-L720 przy użyciu Tapatalka
GreGoriO Opublikowano 12 Listopada 2016 Opublikowano 12 Listopada 2016 (edytowane) Błąd będzie do momentu ustawienia świateł. Musisz wykonać całą procedurę od początku do końca, inaczej błąd Nie zniknie. Ten numer błędu właśnie o tym mówi .... Światła nie ustawione. Sprawdź czy czujniki pracują, czy zmienia się wartość w kanałach. tylny, widzę jakby był nie podłączony(wartość 0,02V), przerwany kabel? Sprawdź wtyczki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 12 Listopada 2016 przez GreGoriO
samuraj995 Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Opublikowano 12 Listopada 2016 Blad sie pojawil w chwili przeprowadzenia procedury. Procedury nie moge wykonac powtornie poniewaz mam blad i mamy bledne kolo Wysłane z mojego SPH-L720 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi