winduktor Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Witam wszystkich. Potrzebuje pomocy w rozwiazaniu drobnego problemu. Pacjent to AVJ. Chcialem sprawdzic jakie doladowanie daje turbina wiec podlaczylem vag coma w wersji bodajze 3xx, odpalilem grupe 115 i jakie bylo moje zdziwienie gdy zobaczylem wartosci doladowania podawane w procentach a nie w barach. Ktos spotkal sie z czyms podobnym ? Czy winna moze byc stara wersja vag coma ? Nowsze wersje nie chca mi dzialac na laptopie.
fcunited Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 probowales odpalać program z 'Administratora' ? u mnie 311 na windows 8.1 tylko tak śmiga i łączy się z autem
winduktor Posted November 13, 2016 Author Posted November 13, 2016 Tak, za kazdym razem odpalam z poziomu administratora. Wszystko dziala jak nalezy oprocz tej nieszczesnej jednostki doladowania. Juz nawet przeszlo mi przez mysl ze ktos grzebal w sofcie, dorzucil pare koni i zabezpieczyl sie w ten sposob ze nie ma mozliwosci precyzyjnego odczytania doladowania ale nie wiem czy to ma sens.
kamil-vag Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 Zrób zrzut ekranu Pokaż jak to wygląda...
Recommended Posts