7ka Opublikowano 18 Listopada 2016 Opublikowano 18 Listopada 2016 Od czego zacząć ... przyciski od konsoli nie są podświetlane: klimatronik oraz przyciski na górze (podgrzewanie szyby,Reg. Świateł halogeny ... o dziwo awaryjne są podświetlane. )
ppatryk Opublikowano 26 Grudnia 2016 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Napisz to proszę mniej chaotycznie - zaczniemy od nowa.
7ka Opublikowano 27 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2016 (edytowane) Problem rozwiązany następnego dnia... BezpiecznikPoprzedni właściciel podlaczajac radio namieszał coś z kablami. Wszystko ogarnięte. Edytowane 27 Grudnia 2016 przez 7ka
arcadio7 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Tak to bezpiecznik też tak miałem Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Krzyy Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Koledzy możecie napisać o który bezpiecznik chodziło? U mnie podświetlenie przycisków w konsoli na czerwono nie działa, przyciski klimatronika również nie świecą (sam klimatronik działa, awaryjne podświetla, sygnalizacja włączenia świateł przeciwmgłowych również działa)
emil.wasiak.7 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Szczczyt lenistwa:o koledzy, poszukać w necie opisu bezpieczników i będziecie bogatsi o tą wiedzę. Prawdopodobnie bezpiecznik nr 14 Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Adrian1727 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 15 godzin temu, Krzyy napisał: Koledzy możecie napisać o który bezpiecznik chodziło? U mnie podświetlenie przycisków w konsoli na czerwono nie działa, przyciski klimatronika również nie świecą (sam klimatronik działa, awaryjne podświetla, sygnalizacja włączenia świateł przeciwmgłowych również działa) Poszukaj rozpis bezpieczników na google grafika jest tego pełno. Co do podświetlenia jeśli nie bezpiecznik to licznik, u mnie licznik działał ale coś się w środku widać popsuło bo po podmiance licznika podświetlenie konsoli zaczęło działać, na starym liczniku nie działało.
Krzyy Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Mam opisy bezpieczników, wszystkie z nich sprawdziłem i nadal to samo. Potencjometr od podjaśniania/przyciemniania w liczniku działa prawidłowo i spełnia swoją funkcję, licznika na podmiankę niestety nie mam. Czy coś oprócz licznika może powodować ten problem?
Adrian1727 Opublikowano 3 Maja 2017 Opublikowano 3 Maja 2017 9 godzin temu, Krzyy napisał: Mam opisy bezpieczników, wszystkie z nich sprawdziłem i nadal to samo. Potencjometr od podjaśniania/przyciemniania w liczniku działa prawidłowo i spełnia swoją funkcję, licznika na podmiankę niestety nie mam. Czy coś oprócz licznika może powodować ten problem? Nic innego nie przychodzi mi do głowy, napisałem że licznik bo miałem taki przypadek. Jeśli nic nie robiłeś przy kablach w instalacji to jeśli nie bezpieczniki to albo licznik albo jeszcze coś innego, ale nie wiem czy jeszcze coś odpowiada za podświetlenie.
rafixx751 Opublikowano 15 Maja 2017 Opublikowano 15 Maja 2017 Sprawdź przewody od podświetlenia pokręteł od kratek nawiewu. U mnie jest taka sytuacja , że nie świeci się nic po za climatronikiem( tak na pół gwizdka) i licznikiem i zauważyłem , że w kratkach są pourywane przewody, nwm czy to może być winowajcą bo nie mam czasu zakupić nowych ale warto sprawdzić .
Rekomendowane odpowiedzi