zywy92 Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Witam. Czy byłby ktoś w stanie powiedzieć jak przez vag-com wyłączyć czujnik poziomu płynu chlodniczego? Sprawdzałem czujnik i wychodzi na to że jest przerwa gdzieś na kablu przy liczniku a nie chce zrzucac teraz licznika tylko wolał bym to wyłączyć bo nic nie mogę sprawdzić na fisie. Pomóżcie Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
lukasn1 Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Nie da rady wyłączyć vag-em Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
zywy92 Opublikowano 22 Listopada 2016 Autor Opublikowano 22 Listopada 2016 A czym da radę wyłączyć? Bo wiem że się da. Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
bin85 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Nie da się wyłączyć komunikatu, to nie jest płyn do spryskiwaczy żeby można było sobie ot tak "omijać bokiem" awarię w samochodzie
DefSquad Opublikowano 16 Marca 2018 Opublikowano 16 Marca 2018 (edytowane) Sorki za odświeżenie tematu. Może mi ktoś powiedzieć gdzie znajduje się ten czujnik? Mam podobne objawy z tym, że komunikat gaśnie po odpaleniu auta ale np jak wjeżdżam na rondo lub skręcam ostro w lewo komunikat znów się pojawia i utrzymuje się przez kila sekund po czym gaśnie. Oczywiście płyn w normie. Pozdrawiam. Przepraszam to było do tego posta : Edytowane 16 Marca 2018 przez DefSquad
Rekomendowane odpowiedzi