Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

czy kazde b8 ma podgrzewane lusterka?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy kazde b8 ma podgrzewane lusterka? dzisiaj był zaparowane i całą droge ich nie grzało trzeba włączyc je jakims przyciskiem czy co ?

Opublikowano

Nie każde.

Jeśli masz taką ikonkę w pokrętle lusterek, to masz:

sterownik_do_lusterek_w_audi_a4_b8.jpg

Jeśli taką, to nie:

21948195744_80c4b4a76b.jpg

Opublikowano
  • Autor

a mozna to dostawic jakos hmm? bo mam tak jak na 2-gim obrazku bez tej ikony na dole

Opublikowano

a mozna to dostawic jakos hmm? bo mam tak jak na 2-gim obrazku bez tej ikony na dole

na FORUM masz opis jak załozyc i jak zakodowac to :hi:

Opublikowano
  • Autor

mógłbys podac linka? nie widze, czy to chodzi o same wkłady te ,albo maty grzewcze? bo tylko to widze.

Opublikowano
  • Autor

dziękuje

o jezu skomplikowane to robota nie dla mnie :( a samych podgrzewanych nie można jakos zrobic? nie ma tam poprowadzonej instalacji na sam wklad :D?

Opublikowano

http://allegro.pl/mata-grzewcza-podgrzewane-lusterka-gb-8s-gb-10s-i6622718905.html

kupujesz dwie maty, dwa przewody ciągniesz do lusterek, sterowanie np. przyciskiem od podgrzewania tylnej szyby

tak jest tanio i dobrze

Opublikowano

Można. Wystarczy wymienić wkład i przełącznik lusterek + zakodować kabelkiem. Zrobisz to bez zdejmowania tapicerki, a całość to 30 minut roboty.

[edit] Nic nie trzeba ciągnąć. Lusterka nawet jak nie mają ogrzewania, to mają pociągniętą instalację. Wystarczy podłączyć i zakodować.

Edytowane przez sowiq

Opublikowano
  • Autor

wszystko pięknie ładnie ale trzeba miec vcdsa,a komus postawic to koszta;/ da rade jakos zdobyc ten program za póldarmo?

Opublikowano

Kup kabelek przyda ci się do innych rzeczy(kabelek to podstawa w B8)

Opublikowano

Jak jest właściwie z podgrzewaniem lusterek, załączają się automatycznie przy jakiejś temperaturze (pokrętło na środku symbol grzania) czy można je wymusić włączając grzanie tylnej szyby bez względu na temperaturę?

w instrukcji jest napisane :

The mirrors are heated depending on the outside temperature until the ignition is switched off, even if the knob is no longer in position A. (środek).czyli po co jest pozycja A jeżeli lusterka zaczną grzać automatycznie w zależności od temperatury nawet jeżeli pokrętło nie jest w pozycji A ?

Edytowane przez iwadrian

Opublikowano

To nie chodzi o ikonę na dole tylko o tą pomiędzy lewym a prawym lusterkiem, tak zwaną pozycja zero tam jest zaznaczone czy są lusterka podgrzewane czy jak na drugim zdjęciu nie

A ta pozycja na dole na pierwszym zdjęciu jest do składania lusterek

Opublikowano
  • Autor

@zbig

ale po co mi kabelek jak oprogramowania nie mam ;/? jest jakies darmowe oprogramowanie? i jaki kabelek polecacie?

Opublikowano

Tak się mówi w skrócie na kabel z programem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.