Lastk Opublikowano 25 Listopada 2016 Opublikowano 25 Listopada 2016 (edytowane) Witam, dzisiaj spotkała mnie niemiła noespodzianka mam włączone standardowo ryglowanie drzwi po przekroczeniu 15 km/h. Podjechałem dzisiaj pod dom, na zapalonym aucie wysiadłem otworzyć bramę, wracam a tu drzwi koerowcy zamknięte lece do okoła i reszta drzwi też pozamykana, spodziewałem się w sumie że będą zamknięte bo przy tej opcji powinny być otwsrte tylko drzwi kierowcy. Ku mojemu zdziwieniu udało się bez problemu otworzyć bagażnik a że mam uszkodzone zamknięcie lewego oparcia to udało mi się otworzyć tylne lewe drzwi klamką od środka (sedan) powiedzcie mi, co jutro przejrzeć aby ta sytuacje nie powtorzyła się czasem gdy żona będzie z dzieckiem na zakupach? dodam że sterowniki nie pokazują żadnych błędów... pozdrawiam Edit: Wydaje mi się, że naprawilem usterkę. Wychodzi na to, że zamek kierowcy nie odbijał do samego końca... troche oliwy poszło i rozruszałem zamek Edytowane 26 Listopada 2016 przez Lastk
Rekomendowane odpowiedzi