jarekkaw Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Witam, orientuje się ktoś gdzie w Szczecinie mogę wymienić dwie zerwane świece w A4 B7 3.0 2005r. Przy wymianie zastałem dwie zerwane po poprzednim właścicielu. Z góry dzięki.
wyzyk83 Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 ja kolego miałem podobną sytuację tylko że w 1,9tdi. mi to ogarneli w autoryzowanym serwisie boscha na pewno w szczecinie też jest serwis bosch
MaTeo85 Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 To ze jeden serwis boscha jest dobry to niestety nie znaczy ze tak jest w innym. Z warsztatami jest różnie, ja staram się robić wszystko sam. Najważniejsze to znaleźć kogoś kto głowicy Ci nie uszkodzi... Ale nie mam niestety kogoś zaufanego kogo w ciemno mogę polecić do takiej roboty.
wyzyk83 Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 oczywiście zrobili to bez zdejmowania głowicy To ze jeden serwis boscha jest dobry to niestety nie znaczy ze tak jest w innym. Z warsztatami jest różnie, ja staram się robić wszystko sam. Najważniejsze to znaleźć kogoś kto głowicy Ci nie uszkodzi... Ale nie mam niestety kogoś zaufanego kogo w ciemno mogę polecić do takiej roboty. tez sobie większość rzeczy ogarniam sam ale nie zerwane świece a kolega pyta o rade to mu odpowiadam ja mu nie karze tam auta naprawić moźe podjechać zapytać itd. skoro jesteś taki mądry to rozwierć mu te świece i wstaw nowe gwinty bez zdejmowania czapki
samuraj995 Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Papke bosch servis jak jedziesz na stargard. Wymienili zerwana swiece. Na Ustowie tez cos takiego ogarniaja Wysłane z mojego SPH-L720 przy użyciu Tapatalka
MaTeo85 Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 oczywiście zrobili to bez zdejmowania głowicy To ze jeden serwis boscha jest dobry to niestety nie znaczy ze tak jest w innym. Z warsztatami jest różnie, ja staram się robić wszystko sam. Najważniejsze to znaleźć kogoś kto głowicy Ci nie uszkodzi... Ale nie mam niestety kogoś zaufanego kogo w ciemno mogę polecić do takiej roboty. tez sobie większość rzeczy ogarniam sam ale nie zerwane świece a kolega pyta o rade to mu odpowiadam ja mu nie karze tam auta naprawić moźe podjechać zapytać itd. skoro jesteś taki mądry to rozwierć mu te świece i wstaw nowe gwinty bez zdejmowania czapki Kolego ale co się tak denerwujesz? Ja tylko powiedziałem że nie każdy warsztat z logo Boscha jest dobry, przy zerwanej świecy paproch, a nie mechanik może uszkodzić głowicę i wtedy będzie gruba robota...
andrew-mks Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Kiedyś robiłem to na Klonowica obok myjni przy pętli na żołnierskiej był warsztat ale nie wiem czy dalej tam jest - chłop się spisał a ze świecy nie wiele zostało po próbach poprzednich pseudo mechaników
Rekomendowane odpowiedzi