JawoR36 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2018 W dniu 26.10.2017 o 16:43, coal napisał: Powinieneś się pocieszyć tym VW bo Twoje wymagania nie są wygórowane, niektórzy robią po 100tyś rocznie i wożą po ponad 2tony a auta i tak dają radę, daj znać po czasie jakie wrażenia z tego Craftera a i ktoś jak kupi od Ciebie auto to też nie przegra bo dobrze wyposażone auta maxy z mocnym silnikiem to ludzie kupują właśnie na ciężkie towary i duże przebiegi a po 1 poście widzę, że Ty auta nie przemęczysz, jak odbierzesz i to nie problem możesz też wrzucić foty jak to nie problem, pozdro.
radman90 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 (edytowane) Ja jestem zwolennikiem VW LT, auta nie do zajechania. Edytowane 13 Lutego 2018 przez radman90
JawoR36 Opublikowano 1 Lutego 2018 Autor Opublikowano 1 Lutego 2018 19 godzin temu, radman90 napisał: Ja jestem zwolennikiem VW LT, auta nie do zajechania. Tarka nad rzeką do prania ubrań też jest nie do zajechania, a jednak wszyscy korzystamy z pralek 2
Rekomendowane odpowiedzi