Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

check engine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie odnośnie wymiany paska rozrządu , wymieniłem pasek rozrządu i wszystko było dobrze do momentu odpalenia silnika, zapalił bez problemu za pierwszym razem ale zapalił się check engine i teraz jak się próbuje uruchomić silnik to zapali za 3 lub 5 razem i pali się ten check na stałe i nie pomaga wykasowanie błędu , jaka może być przyczyna ?? proszę o pomoc

Opublikowano

przestawiony rozrzad

Opublikowano
  • Autor

kolega też tak twierdzi ale dziwi mnie to że jak zapali i się przejadę to nie widzę różnicy w jeździe

proszę o wypowiedz więcej osób na temat palenia się checka i jak będę tak jeździł czy nie uszkodzę silnika?

Opublikowano

Odczytaj błędy.

Opublikowano

Jaki kod błędu?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Witam, mam pytanie odnośnie wymiany paska rozrządu , wymieniłem pasek rozrządu i wszystko było dobrze do momentu odpalenia silnika, zapalił bez problemu za pierwszym razem ale zapalił się check engine i teraz jak się próbuje uruchomić silnik to zapali za 3 lub 5 razem i pali się ten check na stałe i nie pomaga wykasowanie błędu , jaka może być przyczyna ?? proszę o pomoc

starałem się przywitać i przepraszam ale nie potrafię się tu poruszać,

byłem na mieście swoim samochodem i odczułem że jest trochę mułowaty jak na 150km, muszę poczekać z kilka dni to sprawdzimy ponieważ kolego który montował to wyjechał i się okaże czy jest dobrze ten pasek a raczej wątpię , wszystko wskazuje na źle ustawiony rozrząd i dla tego się pali check

błąd wałka rozrządu tylko wyświetliło, trochę jest przymulony podczas jazdy

Witam wszystkich forumowiczów i Pozdrawiam. Jak Pan wyżej napisał że przestawiony był rozrząd więc to była prawda, o jeden ząbek na pasku źle złożyliśmy jak się okazało i przestawiliśmy i

check engine zgasł i samochód odpalił za pierwszym razem, Pozdrawiam Wszystkich i powodzenia życzę!!! :-)