Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Numer katalogowy części

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuję dosyć pilnie sie dowiedziec, czy jeżeli numer części zaczyna się od 8E5... to będzie to pasowało do mojego avanta B6 z 2004 roku?

Opublikowano

Witam, potrzebuję dosyć pilnie sie dowiedziec, czy jeżeli numer części zaczyna się od 8E5... to będzie to pasowało do mojego avanta B6 z 2004 roku?

co to ma być.....
Opublikowano
  • Autor

siatka do bagażnika[br]Dopisany: 28 Grudzień 2008, 19:40_________________________________________________moze po prostu napisze o jaki numer chodzi: 8E5 861 869

Opublikowano

8e5 - sedan a Be9 - avant ale siatka powinna pasować

Opublikowano
  • Autor

Wielkie dzięki kolego za odpowiedź, a jestes w stanie jakos sie upewnic czy bedzie pasowac?

Opublikowano

Wielkie dzięki kolego za odpowiedź, a jestes w stanie jakos sie upewnic czy bedzie pasowac?

Tak pisz na pv

Opublikowano
  • Autor

Tak dla potomności, bo już się udało dowiedzieć, siatka do bagażnika jest taka sama do sedana i avanta więc można podmieniać, a co jeszcze ciekawsze, do a4 b6 pasuje też siatka z a3 co może mieć spore znaczenie dla kogoś kto kupuje oryginały w ASO, bo jak twierdzą mądre głowy w ASO do a4 kosztuje 425 pln :shocked: a do a3 230 pln :blink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

8e5 - sedan a Be9 - avant ale siatka powinna pasować

A nie odwrotnie?? Nie wiem jak z sedanem, ale mój Avant ma oznaczenie 8E5 :mysli:
Opublikowano

koledze cos sie machnelo :gwizdanie:

8E2 sedan

8E5 avant

Opublikowano

po co w ogole ta siatka jest jakie ma zastosowania bo u mnie sie wala w bagazniku nieuzywana

Opublikowano

ja kupiłem nową ori na allegro za 110 zł, siatka jest fajna zakupy się nie przesuwają, trzyma pakunki dosyć dobrze :good:

Opublikowano

ja kupiłem nową ori na allegro za 110 zł, siatka jest fajna zakupy się nie przesuwają, trzyma pakunki dosyć dobrze :good:

jesli tylko po to to malo zastosowan :tongue4:

ja mam w bagazniku plastikowa skrzynke prostokatna rozkladana-pewnie wie kazdy o jaka chodzi bo sa dosc popularne

Opublikowano

jesli tylko po to to malo zastosowan :tongue4:

ja mam w bagazniku plastikowa skrzynke prostokatna rozkladana-pewnie wie kazdy o jaka chodzi bo sa dosc popularne

może zastosowań jest więcej, ja wykorzystuję ją tylko do tego, a skrzynka składana też fajna sprawa, mam taka ale nie korzystam

Opublikowano

Ja kupiłem siatkę u kolegi martines-76, mogę śmiało polecić :good:

Siatka, rzecz przydatna. Zakupy, czy inne rupiecie nie walają się po bagażniku na każdym zakręcie. Mnie osobiście strasznie denerwuje jak mi się coś w bagażniku przewala, więc siatka działa na mnie bardzo kojąco... :tongue4:

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam.

Trochę odgrzeję kotleta, ale czy wiecie, czy siatka od Octavi II będzie pasowała do A4 b7 sedan, bo cena ori w audi to 230zł, a do skody 100zł. Dziękuję.