Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

poszukiwania i zakup anglika a4 b6 lub b7 jako baza części

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, koledzy chodzi mi po głowie taka sprawa, a mianowicie chciał bym doinwestować moją A4 a jak wiadomo graty u nas nie należą do tanich, np. napęd quattro, wymyśliłem że może by kupił jakiegoś nawet uszkodzonego lekko anglika s-line w quattro jako baza części do mojego a to co zostanie sprzedać a blachę wywieść na złom - co o tym sądzicie? szukam w głowie i w śród znajomych kogoś w Anglii żeby mi pomógł - bo chyba zakup w Polsce anglika nie będzie najlepszym i najtańszym rozwiązaniem ? może ktoś z Was jeździ tam i może byśmy się dogadali ?

Opublikowano

Co tam konkretnie u siebie chcesz robić?Jak autko z profilu to moim zdaniem nie warto.Kupisz nawet anglika to następne dodatkowe koszty i robota.Lepiej wyjdzie sprzedać twojego i kupić młodszego z tym co byś chciał bo przypuszczalnie i tak wyjdzie taniej :hi:

Opublikowano
  • Autor

mam auto z 2002 roku, miesiac temu wymienialem silnik, wyrwalem silnik z 70 tys km przebiegu, mam do niego skrzynie i cały osprzet jakio backup.

bude w mojej mam nie bitą, zrobione kompletne hamulce, zawieszenie - wszystko na tip top, nie mam zamiaru jej teraz sprzedawać - kupie cos nowego i bedzie od nowa polska ludowa - wolę to doinwestować i z 4-5 lat pojezdzic, a chcę wymienić fotele na półskóry, plastiki w środku, załozyć BOSE i RSNE, założyć Webasto, jak by się trafilo to i quattro. kupując te graty w PL wyjdzie mi więcej lub porównywalnie do ceny całego autka angola lub niemca...

Opublikowano

Pamietaj ze taka sztuka swoje tez kosztuje a webasto to juz rarytas zeby byl w angolu.

Opublikowano
  • Autor

Pamietaj ze taka sztuka swoje tez kosztuje a webasto to juz rarytas zeby byl w angolu.

nie koniecznie musi być z webAsto - no na pewno kosztuje ale jak by była b7 sline w quattro 1,9 to opłacało by się kupić - tak mi się wydaje przynajmniej...

pewnie dam sobie spokój z tym i szybciej małymi kroczkami pozbieram graty na moje mody....

Opublikowano

uszkodzonego lekko anglika s-line w quattro
przecież takie egzemplarze schodzą jak świeże bułeczki.. do sklepu nie dojadą a są sprzedane.
Opublikowano

Samochód o którym mówisz, musiałby kosztować ok 1000-1200F, puknięty, mniej lub mocniej. Do tego koszty transportu. Nie mówię tu o trafieniu okazji, bo takie też się zdarzają, ale wtedy nikt Ci po okazyjnej cenie tego nie sprzeda, a Ty jako zwykły "Kowalski" nie jesteś w stanie takiej okazji namierzyć. Mówię tutaj o aukcjach, na których nigdy nie wiesz do końca co przyjedzie do Ciebie.