Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Zamojskie - druga niedziela miesiąca godz. 15.00 patrz 1 post

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A Ty gdzie swoją wysyłasz ?

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 281,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mielec, odczep guche i zawiez , wjak maja to dadza ci od reki taka turbine po regeneracji, tylko wczesniej zadzown i podaj jaki typ turbo i jakie auto, to ci powie wszytsko

---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:15 ----------

a z montazem demontarzem w mielcu 200zł wiecej

Opublikowano

pomyśle , bo już mnie wkur... zaczyna .

Opublikowano

Ry Mam kolo siebie mlodego mechanika co za czyszczenie samej gruszki wola od 50 do 100 zl i sie zastanwiam tez czy mu nie dac tego do zrobienia.

A po co do mielca az ponoc w Sandomirzu jest jakis dobry warsztat ktory sie tylko tym zajmuje , historia kiera z pracy byl u 3 mechanikow z szwankujacym autem to mu kazali turbine wymieniac pojechal do tego goscia w sandomierzu i mu wymienil chipa za 50 zl i auto smigalo jak rakieta.:)

Opublikowano

Elmo, ponoc mowiles Piotrkowi z LKS, ze masz jakiegos dobrego magika od LPG...

Malca miales na mysli...?

... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ...

Opublikowano

nie mowiłem , o Darku , jak cos daj znac sms to wysle Tobie albo Piotrkowi numer do niego

Opublikowano

Narazie obydwaj jestesmy na gwarancji, wiec gdyby cos sie dzialo to lecimy do Malca i robimy za free...

Ale zawsze warto znac alternatywe...

Opublikowano

24h to nie odpoczynek:) dzis o 17 koncze

Opublikowano
24h to nie odpoczynek

Przyzwyczajaj sie...

:P

Opublikowano

dopiero początek i już narzeka. Polacy . :D

Opublikowano

Witkaa :) Panowie mam problem, dziś chciałem skręcić gwint i z przodu sie nie udało.Zaznaczam że robiłem na aucie. Dolna nakrętka kontrująca odkręciła sie ale górnej nie dałem rady. Lekki wnerw i mocniej pociągnowszy i trach, cały amorek sie kreci zamiast tylko nakrętki. I teraz sie zastanawiam, czy coś uszkodziłem? no i jak ruszyć te nakrętki górne z przodu? macie jakieś pomysły doświadczenia z gwintem? co można zrobić z tym okręcającym sie amorkiem? Zawiecha to Bilstein nie wiem jaki model na amorku odczytałem tylko VM3-498-HO a na sprężynie wyczytałem 6/2003 E4-FD1-Y497-AO0( możliwe ze A08 bo ostatnia cyferka lekko wytarta)

Opublikowano

Regulacja jest tylko na dole dwie duże nakretki nie powinien się kręćic cały amortyzator? chyba że tłok.

zawieszenie_gwintowane_budowa.jpg

Opublikowano

nakrętki powinny sie kręcić i dolna sie kreci a tej górnej nie mogłem ruszyć i teraz cały korpus nad widełkami okręca sie. :kwasny:

Opublikowano
Witkaa :) Panowie mam problem, dziś chciałem skręcić gwint i z przodu sie nie udało.Zaznaczam że robiłem na aucie. Dolna nakrętka kontrująca odkręciła sie ale górnej nie dałem rady. Lekki wnerw i mocniej pociągnowszy i trach, cały amorek sie kreci zamiast tylko nakrętki. I teraz sie zastanawiam, czy coś uszkodziłem? no i jak ruszyć te nakrętki górne z przodu? macie jakieś pomysły doświadczenia z gwintem? co można zrobić z tym okręcającym sie amorkiem? Zawiecha to Bilstein nie wiem jaki model na amorku odczytałem tylko VM3-498-HO a na sprężynie wyczytałem 6/2003 E4-FD1-Y497-AO0( możliwe ze A08 bo ostatnia cyferka lekko wytarta)

Marka i model nie grają roli - gewinde to gewinde

WD-40 albo inne penetratory, klucz hydrauliczny, mały młoteczek i pół dnia...

Gwint jest fajny (i legalny) ale nie na drogi lubelszczyzny...

Opublikowano

No tak, ale teraz mi chodzi o to co mam zrobić z obracającym sie amorkiem nad widełkami dolnymi? czy mi cos sie nie rozpadnie? czy jakieś spawanie jest możliwe?

Opublikowano

My nie z parczewa. Nieznaju.

Opublikowano

Panowie dajcie namiar na tego waszego mechanika bo tescio chce przegub wymienić

Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

ulica równa w zamosciu pan Andrzej 606603499

Opublikowano

Thx drogi?

Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2