Opublikowano 13 Sierpnia 201312 l gites , duzo fot to lubią Siema Kocie! ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ...
Opublikowano 15 Sierpnia 201312 l Pozdro z pomorza jak tam zlociki u Was? ---------- Post dopisany 15-08-2013 at 12:20 ---------- Poprzedni post napisany 14-08-2013 at 23:34 ---------- Witam panowie poszukuje głośników w tylną półkę do VW Polo co polecacie do kwoty 100zł?
Opublikowano 16 Sierpnia 201312 l Pany. Wyskoczyła mi kontrolka okładzin ham. Ile na tym moge pojezdzic? Jakie klocki polecacie?
Opublikowano 16 Sierpnia 201312 l Pany. Wyskoczyła mi kontrolka okładzin ham. Ile na tym moge pojezdzic? Jakie klocki polecacie? Mało... Kontrolka oznacza, że czujnik zaczął zwierać do masy. Jak usłyszysz tarcie (piszczenie) metalu o metal to znaczy, że naprawdę wytarłeś klocki. ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... ---------- Post dopisany at 18:29 ---------- Poprzedni post napisany at 18:28 ---------- Co do producenta klocków to ja brałem TRW ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ...
Opublikowano 16 Sierpnia 201312 l ja polecam Boscha w mojej byłej są i świetnie się mają Bosch ostatnio lepiej się sprzedaje ponoć niż TRW w swoim też założyłem Boscha
Opublikowano 17 Sierpnia 201312 l na takim stanie klockow zrobisz około 1500km, klocki wez u TOM 77 TRW
Opublikowano 17 Sierpnia 201312 l na takim stanie klockow zrobisz około 1500km, klocki wez u TOM 77 TRW o i o taką odpowiedz mi chodziło .
Opublikowano 17 Sierpnia 201312 l Pytanie z serii głupue, ale napewno każdy zwróci uwagę na odpowiedź/i... Gdzie w LZ znajdę dobry (i sprawny) kompresor, żeby móc bez wkoorwiania się elegancko wyrównać ciśnienie w kołach. Byłem na kilku stacjach w Zamościu i powiem Wam, że aż boję się pomyśleć co ludzie pompują... ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ...
Opublikowano 17 Sierpnia 201312 l podjedz na BP w zawadzie i porownaj ze stacja na karetkach a potem smignij gdzies gdzie TIry sie dopompowuja
Opublikowano 17 Sierpnia 201312 l podjedz na BP w zawadzie i porownaj ze stacja na karetkach a potem smignij gdzies gdzie TIry sie dopompowuja Uważaj młody, uważaj... ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ...
Opublikowano 18 Sierpnia 201312 l podjedz na BP w zawadzie i porownaj ze stacja na karetkach a potem smignij gdzies gdzie TIry sie dopompowuja w Zawadzie nie ma żadnej stacji benzynowej BP jest w Wielączy
Opublikowano 18 Sierpnia 201312 l podjedz na BP w zawadzie i porownaj ze stacja na karetkach a potem smignij gdzies gdzie TIry sie dopompowuja w Zawadzie nie ma żadnej stacji benzynowej BP jest w Wielączy Przecież to oczywiste, że gówniarz pier*oli głupoty...
Opublikowano 19 Sierpnia 201312 l Eloo może ktos cos by pomógł? http://a4-klub.pl/1-9-191/glosna-praca-wolnych-obrotach-ruszaniu-napinacz-wymieniony-2-msc-temu-283795/#post3730379
Opublikowano 20 Sierpnia 201312 l Pytanie z serii głupue, ale napewno każdy zwróci uwagę na odpowiedź/i...Gdzie w LZ znajdę dobry (i sprawny) kompresor, żeby móc bez wkoorwiania się elegancko wyrównać ciśnienie w kołach. Byłem na kilku stacjach w Zamościu i powiem Wam, że aż boję się pomyśleć co ludzie pompują... ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... chcesz kompresor ze stacji, bo z automatu ustawiasz do ilu ma dopompować? czy jakikolwiek, bo jak nie masz, to mogę podjechać i swojego użyczyć. ja kiedyś na statoilu robiłem ale dawno, wole swój podłączyć i po sprawie.
Opublikowano 20 Sierpnia 201312 l Pytanie z serii głupue, ale napewno każdy zwróci uwagę na odpowiedź/i...Gdzie w LZ znajdę dobry (i sprawny) kompresor, żeby móc bez wkoorwiania się elegancko wyrównać ciśnienie w kołach. Byłem na kilku stacjach w Zamościu i powiem Wam, że aż boję się pomyśleć co ludzie pompują... ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... chcesz kompresor ze stacji, bo z automatu ustawiasz do ilu ma dopompować? czy jakikolwiek, bo jak nie masz, to mogę podjechać i swojego użyczyć. ja kiedyś na statoilu robiłem ale dawno, wole swój podłączyć i po sprawie. Nie wmówisz mi, że masz tak wieeelkiego Gagarina w garazu...
Opublikowano 20 Sierpnia 201312 l Mam malutki żółciutki kompresorek, jeśli nie flaczek to maks parenaście sekund i dopompuje;-) Wysłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 4