Opublikowano 22 Listopada 201312 l Jak zwykle policja w tyle.super szybki radiowoz ;-)szkoda ze na te 243 kuce przypada 2000 kg do tego 150 kg sprzetu i 250 kg ociezalych grubych policjantow.to mamy 243 kuce na 2400 kg stosuek masy do mocy jak w "maluchu" i to maja byc super szybkie samochody Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 23 Listopada 201312 l Jak zwykle policja w tyle.super szybki radiowoz ;-)szkoda ze na te 243 kuce przypada 2000 kg do tego 150 kg sprzetu i 250 kg ociezalych grubych policjantow.to mamy 243 kuce na 2400 kg stosuek masy do mocy jak w "maluchu" i to maja byc super szybkie samochodyWysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2 Fizyk jądrowy sie znalazl... ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ...
Opublikowano 24 Listopada 201312 l Jak zwykle policja w tyle.super szybki radiowoz ;-)szkoda ze na te 243 kuce przypada 2000 kg do tego 150 kg sprzetu i 250 kg ociezalych grubych policjantow.to mamy 243 kuce na 2400 kg stosuek masy do mocy jak w "maluchu" i to maja byc super szybkie samochodyWysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2 Fizyk jądrowy sie znalazl... ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... a co ... , nie prawda?
Opublikowano 30 Listopada 201312 l Wszystkiego Dobrego dla Naszych Andrzeji +1 BTW: elmo, uszy do góry - będzie dobrze
Opublikowano 1 Grudnia 201312 l witam. czy ktoś z Was, Panowie byłby w stanie zerknąć na auto, które mnie interesuje w Zamościu. w razie potrzeby rozliczę się należycie... ja mam 400 km do Zamościa:(
Opublikowano 1 Grudnia 201312 l no ja mam auto w miarę normalne, ale żonie ubzdurało się to: Renault Megane 10900.00 PLN. Zamość (Lublin, Chełm, Tomaszów, Janów) - otoMoto.pl
Opublikowano 1 Grudnia 201312 l Autor hmm dziwne to auto, bo na linii atrapa maska z jednej strony jest nie spasowany i chyba prawy błotnik jest inny, ale to trzeba by było się przyjrzeć na żywca. Przebieg też mało realny. Radio jakieś z muzeum wstawili ciekawe, gdzie fabryczne czyżby nie dało się z niego wyczyścić przebiegu . Dowiadywałeś się o VIN? A tak wogóle to z tym komisem to chyba elmo814 współpracuje poczekajmy co on na to.
Opublikowano 1 Grudnia 201312 l no masz rację z tym radiem. bezwypadkowe też pewnie nie jest, no i jeszcze ten wesoły przebieg:) realnie podchodzę i liczę się z tym, że 10-letnie auto idealne nie będzie. trzeba by zerknąć na żywo najlepiej.
Opublikowano 1 Grudnia 201312 l jak chcesz to moge sie dowiedziec cos o tym bolidzie ale za tydz w sobote , obecnie jestem poza zamosciem
Opublikowano 4 Grudnia 201312 l Panowie szukam pompiarza, trzeba mi uszczelnić pompę wtryskową i znalazłem ten warsztat: Warsztat samochodowy. Naprawa pomp wtryskowych. Diesel Auto. Zamość Macie jakieś doświadczenia z tym warsztatem? Może polecacie kogoś innego?
Opublikowano 7 Grudnia 201312 l Ale jaja. Jak kupiłem auto to od razu zdekodowałem sobie wlepkę. Robiłem to na stronie Kody wyposażenia ť Audi Klub Polska Z niej wyszło że kod 1BE to Pakiet zawiesz. komfortowe podwozie- czyli standard. Tyle że jeżdżąc coś mi ten komfort był jakiś sztywny. Myślałem że tak ma być ale trafiłem na jeden z tematów na forum i dostałem olśnienia. Komfort to 1BA a ja mam 1BE czyli sport. Tera wszystko jasne. Nawet w lutym na spocie któryś z was o to zapytał i mówił że auto jakoś niżej stoi.
Opublikowano 7 Grudnia 201312 l Ale jaja.Jak kupiłem auto to od razu zdekodowałem sobie wlepkę. Robiłem to na stronie Kody wyposażenia ť Audi Klub Polska Z niej wyszło że kod 1BE to Pakiet zawiesz. komfortowe podwozie- czyli standard. Tyle że jeżdżąc coś mi ten komfort był jakiś sztywny. Myślałem że tak ma być ale trafiłem na jeden z tematów na forum i dostałem olśnienia. Komfort to 1BA a ja mam 1BE czyli sport. Tera wszystko jasne. Nawet w lutym na spocie któryś z was o to zapytał i mówił że auto jakoś niżej stoi. też mi nowina... po zdekodowaniu: 1BE = Audi Sport Suspension BTW: Jeszcze lepsze efekty podczas prowadzenia pojazdu w tzw. szybkim łuku uzyskałbyś mając zawias 1BV, ale trafić coś takiego graniczy z cudem.
Opublikowano 7 Grudnia 201312 l Wpisuję ten kod na stronie Kody wyposażenia ť Audi Klub Polska I po zdekodowaniu wyskakuje 1BE = Pakiet zawiesz. komfortowe podwozie- Musi błąd w dekoderze. Dlatego żyłem w nieświadomości.
Opublikowano 7 Grudnia 201312 l Wpisuję ten kod na stronie Kody wyposażenia ť Audi Klub PolskaI po zdekodowaniu wyskakuje 1BE = Pakiet zawiesz. komfortowe podwozie- Musi błąd w dekoderze. Dlatego żyłem w nieświadomości. wszystko się zgadza. "komfortowe zawieszenie" oznacza (u Niemców) pewniejsze pokonywanie zakrętów a nie jak u Nas "miętką" jazdę po dziurach. german style to nisko ciemno i szeroko - a skoro nisko to musi być sztywno. amen