chudineze Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Opublikowano 6 Marca 2013 nie no świetne macie te podpisy nejebało z dotykowej klawiatury telefona mojej luby
Sherlock Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 ale macie nudy Sent from HP pavilion dv5 AMD Athlon X2 QL-64 2.10GHz CD-RCD-RW Notebook o wyjątkowo eleganckim wzornictwie i wydajności pozwalającej sprostać najtrudniejszym wyzwaniom. 15-calowy, panoramiczny ekran i najnowocześniejsze procesory do notebooków sprawiają, że model ten jest prawdziwym centrum multimedialnej rozrywki. Sprawdza się doskonale zarówno w zastosowaniach domowych, biurowych jak i w podróży. HP Pavilion dv5-1205ew zaskakuje możliwościami rozrywki wideo dzięki ekranowi panoramicznemu TFT WXGA o przekątnej 15,4 cala, z technologią High Definition BrightView, zapewniającej wysoką jakość obrazu. Karta graficzna ATI Mobility Radeon HD 3450, która wyposażona jest do 1276MB pamięci przydzielanej z pamięci RAM. Notebook pracuje pod nadzorem systemu operacyjnego Microsoft Windows Vista Home Premium. System dostępny jest w polskiej wersji językowej. via mozilla firefox
wojci Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 coś Paraf nie ripostuje oj jak się zastanowi jak przypierdzieli
Sherlock Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 coś Paraf nie ripostuje oj jak się zastanowi jak przypierdzieli obmyśla zemstę , biada Ci .
chudineze Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Opublikowano 6 Marca 2013 coś Paraf nie ripostuje oj jak się zastanowi jak przypierdzieli składa podpis posiłkując się "Panem Tadeuszem" nie mylić z alkoholem
wojci Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 na zamojszczyznę wybieram się dopiero na Święta więc może mnie wcześniej nie namierzy
PARAF Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 i z kim tu gadać...? De facto - przynajmniej wątek nabrał wigoru... spot już tuż tuż: 3 dni a szanowna delegacja mocno-rodzinnych VW @ A4-klub.pl to zaszczyci swoją obecnością wspomniane powyżej zbiegowisko? Ale się nudzicie:-D Tapatalk nie pitol. Gumy kupiłeś?
chudineze Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Opublikowano 7 Marca 2013 narazie nic się nie zapowiada abym nie był
DarkMind Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 pitu pitu! tak, zamówione, nie wiem w sumie czemu, ale spróbuje tych Sportcontact 5, zobaczymy co to warte do moich poprzednich optigripów felgi też już zamówione sssssssssss-line
PARAF Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 pitu pitu! tak, zamówione, nie wiem w sumie czemu, ale spróbuje tych Sportcontact 5, zobaczymy co to warte do moich poprzednich optigripów felgi też już zamówione sssssssssss-line szatan, nie kogut
DarkMind Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 a tak w ogóle to mnie na spocie nie ma :| już w sobote musze wracać a najpóźniej w niedziele rano
chudineze Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Opublikowano 7 Marca 2013 Szkoda, ale może Ci co tak obiecywali, że będą to się w końcu zjawią
wojci Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 ja się w tym temacie nie odzywam bo przed Świętami pewnie mnie nie będzie
PARAF Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 ja się w tym temacie nie odzywam bo przed Świętami pewnie mnie nie będzie no to wypad z wątku... ...wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla... *dopisek z dedykacją dla Wojtka
pabloooo85 Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 ...wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla... *dopisek z dedykacją dla Wojtka :polew:
Rekomendowane odpowiedzi