bigos_s Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 Witam serdecznie Jadę jutro polatać u Was po mieście a konkretnie jadę obejrzeć http://auto-fenix.otomoto.pl/alfa-romeo-147-16v-140-km-6-biegow-skora-C13754280.html dla mojej pani. Możecie mi polecić jakąś konkretną stację diagnostyczną w której rzetelnie sprawdzą mi tego strucla? Ten komis to jakiś taki sprawdzony macie cze etam
chudineze Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Opublikowano 19 Lipca 2010 Musisz dokładnie się przyjrzeć temu autu, bo różnie u nich bywało, a stacja diagnostyczna rzetelna wydaje mi się, że SpeedCar na ul. Lubelskiej
bigos_s Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 Musisz dokładnie się przyjrzeć temu autu, bo różnie u nich bywało, a stacja diagnostyczna rzetelna wydaje mi się, że SpeedCar na ul. Lubelskiej Mówisz Postaram się ostrożnie podejść do sprawy. Dzięki.
PARAF Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 stacja diagnostyczna rzetelna wydaje mi się, że SpeedCar na ul. Lubelskiej Chyba żartujesz?! :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Wiesz jakie trupy tam dostają przegląd......
bigos_s Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Nie no sprawdzili nawet dosyć dokładnie. Tyle że wcześniej poprosiłem człowieka o jego opinię i zaznaczyłem że to auto z komisu. Ten komis to jedna wielka pomyłka - auto nawet nie zgłoszone do opłaty akcyzowej (mają na to 14dni od przejechania przez granicę - teoretycznie) w ogóle wszystko tam było na NIE. jedyne co było na TAK to te 140KM w lekkiej budzie Pierwszy raz byłem w Waszych okolicach i muszę stwierdzić że naprawdę bardzo mi się podobało - jakiś taki klimat i zielono
chudineze Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Opublikowano 21 Lipca 2010 stacja diagnostyczna rzetelna wydaje mi się, że SpeedCar na ul. Lubelskiej Chyba żartujesz?! :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Wiesz jakie trupy tam dostają przegląd...... Co ty k.rwa wiesz o zabijaniu jak siedzisz w tym sproszkowanym mieście :polew: Czytaj: Nie no sprawdzili nawet dosyć dokładnie. Pierwszy raz byłem w Waszych okolicach i muszę stwierdzić że naprawdę bardzo mi się podobało - jakiś taki klimat i zielono Polecamy się na wakacje ale pojechać troszeczkę dalej od Zamościa jak coś to pisz zorganizujemy jakiś przewodnik po Roztoczu
elmo814 Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 przyjedz przyjedz mamy bardzo cudowne roztocze w sam raz na wakacyjnosc:), a autko to pewnie mina jak h.j
PARAF Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 stacja diagnostyczna rzetelna wydaje mi się, że SpeedCar na ul. Lubelskiej Chyba żartujesz?! :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Wiesz jakie trupy tam dostają przegląd...... Co ty k.rwa wiesz o zabijaniu jak siedzisz w tym sproszkowanym mieście :polew: Bez problemu podbili mi przegląd z: - totalnym brakiem ABSu - pęknięciem na przedniej szybie wielkości połowy wysokości a jedyne do czego się przyczepili to LEDy w przednich pozycjach Ja akurat napęd, heble, zawias i opony mam w dobrym stanie ale trup, którego podbili przede mną przyjechał na slick,ach , jego zawias bujał się jak cycki starej baby i do tego miał HIDy w bez-soczewkowych lampach 99 zeta i rok z bani Więc nie pier**lcie mi tu Killer, że nie wiem nic o... "zabijaniu" :bicz3: BTW: Widzę Mareczku, że upały ci chyba trochę zaszkodziły i wpłynęły na myślenie...
chudineze Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Opublikowano 22 Lipca 2010 Odpowiem tak że może i słońce ale z przymrużeniem oka można parę furek tamtędy "zalegalizować" ale jeśli ktos chce fachowo coś sprawdzić to zrobią to elegancko.
PARAF Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 Odpowiem tak że może i słońce ale z przymrużeniem oka można parę furek tamtędy "zalegalizować" ale jeśli ktos chce fachowo coś sprawdzić to zrobią to elegancko. i znowu moja inteligencja i doświadczenie chudineze doszły do konsensu... [br]Dopisany: 24 Lipiec 2010, 22:10_________________________________________________ Miejsce spotkania Parking koło Starówki od strony Rotundy - --.--.2010 godz. 15.00 Moja propozycja to sobota 31.07.2010 . Akurat będę w domu a że dawno Was widziałem, to może będzie ktoś chętny...
chudineze Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Opublikowano 26 Lipca 2010 :gwizdanie: może znajdziesz jakiegoś bezdomnego
PARAF Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 :gwizdanie: może znajdziesz jakiegoś bezdomnego Stara cie z domu wy***ała...?! Trudno się mówi - wpadaj na spota
Patrykbor Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Panowie szukam jakiegoś noclegu dla dwóch osób z czwartku na piątek u was na wsi
Patrykbor Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Aby się kimnąć kolegę mam wieść na pogrzeb ale jadę z żoną i jak dopiszę pogoda to mam trochę do zwiedzania , bo ponoć faje miasto
chudineze Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Opublikowano 27 Lipca 2010 To chyba hotel Junior (ul. Sikorskiego) jak wjedziesz od strony Lublina w stronę centrum na drugim rondzie w lewo 100m po prawej stronie coś lepszego to już hotel Renesans (ul.Grecka) ewentualnie Jubilat (ul.Wyszyńskiego) lub motel Wojto za Zamościem 3km w stronę Hrebennego
Tomeks Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 JEST JESZCZE 12 WOLNYCH MIEJSC NA ZLOT LETNI W JAROSŁAWCU LOTNISKO ZAŁATWIONE,NIE POZWÓL ŻEBY OMINĘŁA CIĘ TA IMPREZA http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=137530.0
elmo814 Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 zobaczymy dzięki za info jeszcze jest hotel ARTIS oraz ALEX p.s wyrazy wspołczucia
Rekomendowane odpowiedzi