chudineze Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Opublikowano 3 Maja 2011 taksowki w Zamosciu maja zakaz uzywania 19 kanalu. a ja sie od tygodnia tluklem po Zamosciu i jakos nikt mnie nie widzial jak ty nocami jeździłeś to trudno Cię wytropić co ludki na to, termin zgrac na koniec maja naprzyklad? Ja niestety nie będę mógł wesprzeć frekwencji... A kiedy Ty możesz chyba na św.Dygdy
PARAF Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 taksowki w Zamosciu maja zakaz uzywania 19 kanalu. a ja sie od tygodnia tluklem po Zamosciu i jakos nikt mnie nie widzial jak ty nocami jeździłeś to trudno Cię wytropić co ludki na to, termin zgrac na koniec maja naprzyklad? Ja niestety nie będę mógł wesprzeć frekwencji... A kiedy Ty możesz chyba na św.Dygdy chyba św. Nigdy...
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Witam startujemy z zapisami na X Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska Zapraszamy info: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=202077.0
elmo814 Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 Maru a moze miejsce zmienimy na parking TWIERDZY?
chudineze Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Opublikowano 11 Maja 2011 oczadziałeś przecież tam przez miesiąc czasu nie wbijesz się nawet wózkiem dziecięcym
PARAF Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 oczadziałeś przecież tam przez miesiąc czasu nie wbijesz się nawet wózkiem dziecięcym Maru a moze miejsce zmienimy na parking TWIERDZY? don't be so trendy...
PARAF Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 widze ze odrabiasz lekcje z angielskiego już dawno odrobiłem... ...i nie potrzebuję korepetycji...
PARAF Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 f*ck you :decayed: to nie British, to American English zapomniałeś dodać Nigga a to... łot de fak? English Catastrofic
chudineze Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Opublikowano 15 Maja 2011 elmo otwarłeś Twierdzę ?? od 5 stał aby mu balona dali :polew:
DiAMOND Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 Dzisiaj około godziny 19 widziałem na parkingu Twierdzy niebieskie Audi RS4 na LZA, ładny wóz W sumie to wyglądał jak S4 ale ja sam nie wiem czy właściciel nie zmienił emblematu :>
chudineze Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Opublikowano 15 Maja 2011 Też go widziałem na mieście ale nie było RS4 w budzie B6 więc kolo sobie doczepił znaczek
chudineze Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Opublikowano 15 Maja 2011 Może chciał zabłysnąć Chyba bo się cały czas lansuje na mieście
PARAF Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Może chciał zabłysnąć Chyba bo się cały czas lansuje na mieście my go kill'im ...
Rekomendowane odpowiedzi