Andrzej Bieńko Opublikowano 13 Grudnia 2016 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Witam posiadam Audi tak jak w temacie i mam pytanko co do radia mam zwykłe na płyty audio wiec trochę lipa bo 15 piosenek a zmiana i przechowywanie płyt męczące. Nie wie ktos z was może czy jest jakiś sposób by do radia nie wiem np jakoś podłączyć jeck z tyłu czy coś bym mógł podłączyć np. tel mp3 czy coś w tym stylu ? Próbowałem też przez transmiter ale nie bardzo dźwięk wolał bym jack . Dodam że nie bardzo chcę wymieniać radio ponieważ kierownica multifunkcyjna by mi nie trybiła no i duże koszta
Exmi Opublikowano 13 Grudnia 2016 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zainwestuj w zmieniarkę cyfrową Yatour. Wtedy masz możliwość podpięcia karty SD, pendrive i masz auxa. Tania co prawda nie jest, ale jakość dźwięku jest jak z płyty CD. W każdym razie to chyba najlepsza alternatywa jak chce się zostać przy ori radiu.
Fido Opublikowano 13 Grudnia 2016 Opublikowano 13 Grudnia 2016 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/198940-zmieniarka-mp3-pod-fabryczne-radio-audi/
Rekomendowane odpowiedzi