adi2255 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Jestem w trakcie zmian lamp na ledowe w przedlifcie sedanie. Mój komfort to 8K0 907 064 C. Lampy zamontowane, piny we wtyczkach pozmieniane. Po samym podłączeniu lampy świecą prawidłowo prócz świateł stopu w klapie (nic jeszcze nie kodowałem) i tylko taki błąd wywala na fisie. Zabieram się teraz za kodowanie, ale może ma ktoś jakiegoś gotowca bym nie kombinował za dużo? Mam tylko pytanie odnośnie przeciwmgłowych. Jak są włączone to nie działa światło stopu w klapie. Jak są wyłączone to świeci prawidłowo.Czy to normalne?
komoornik Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 W Avancie stopy w klapie też nie świecą jak są zapalone przeciwmgielne, więc raczej normalne.
adi2255 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2016 W Avancie stopy w klapie też nie świecą jak są zapalone przeciwmgielne, więc raczej normalne. Czyli zostawiam jak jest. Dzięki. Jest jeszcze jedna rzecz, która mnie niepokoi. Otóż przeciwmgielne świecą się delikatnie razem z ledami a dopiero po włączeniu przycisku świecą mocniej.... to już chyba nie powinno tak działać?
wrclaguna Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 tu masz filmik jak powinny działac
adi2255 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2016 (edytowane) zrobione. Edytowane 19 Grudnia 2016 przez adi2255
Rekomendowane odpowiedzi