chemik29 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Witam wszystkich. Mam problem z centralnym zamkiem od dwóch dni głupieje albo otwierają mi sie jedne drzwi, albo troje, albo tylko jedne przez bagażnik. pompka chodzi,wirnik ok. odłączyłem akumulator na chwile i dalej nic, jak chce wejść do auta to musze przytrzymać kluczyk i otwieram drzwi. auto alarmu nie mam ani pilota tylko kluczyk. pomocy bo mam dość. i z góry dziękuje.
ozi_wells Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 kolego podepnij vag-a moze cos wypluje w sekcji na zamek centralny. dodatkowo mozliwe ze cos jest ze stykami w klamce i zamku. one sie czesto lubią przecierac.
chemik29 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2008 dziękuje. jutro zaraz to sprawdzę i napisze czy jest ok.[br]Dopisany: 29 Grudzień 2008, 22:26_________________________________________________To chyba zima szkodzi tym zamkom, dzisiaj mocno zagrzałem w środku auto i juz jest prawie dobrze.
ozi_wells Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 no to wygląda na to ze to te styki w klamce (rozszerzalność cieplna metali)
Rekomendowane odpowiedzi