dacre Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Witam, problem przedstawia się następująco - nie działa kierunkowskaz w lewo i w prawo, awaryjne działają więc przerywacz chyba ok(?) Na początku był problem z kierunkiem w lewo, szybko mrugał, później wcale nie działał i zaraz po tym padł prawy, dodam, że to wszystko stało się z dnia na dzień. Na filmiku zaprezentowane o co chodzi. https://drive.google.com/open?id=0B_F228fnnTnXTG9wNzBWOEIwNmc Czy to wina manetki? Jeśli tak to jakiej szukać? Moja jest z tempomatem.
enczu Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Rzuć okiem na przekaźnik jeszcze . U mnie przerywacz objawial się tym, że wrzuciłem kierunek to stał w miejscu, kierunki tak samo.
dacre Opublikowano 25 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2016 Wsiadłem wczoraj w auto, żeby wrócić do domu i o dziwo wszystko działało. Godzinę przed jazdą poruszałem regulacją kierownicy, żeby sprawdzić czy coś nie łączy jednak wtedy nic to nie zmieniło. Dziwna sprawa. Wsiadłem wczoraj w auto, żeby wrócić do domu i o dziwo wszystko działało. Godzinę przed jazdą poruszałem regulacją kierownicy, żeby sprawdzić czy coś nie łączy jednak wtedy nic to nie zmieniło. Dziwna sprawa. Zauważyłem również, że prawy przedni głośnik raz trzeszczy a raz nie a lewy przedni kierunek też raz świeci a raz nie. Wydaje mi się, że to wszystko może być powiązane ponieważ problemy zaczęły występować w jednym momencie. Jakieś pomysły poza przekaźnikiem? Mi to wygląda na taką sytuację, że coś gdzieś nie łączy/przerywa.
SwogONE Opublikowano 1 Lutego 2017 Opublikowano 1 Lutego 2017 Sprawdź ten przerywacz za awaryjnymi, u mnie objawiało się też tym, że raz działał raz nie a awaryjne działały Wymiana pomogła jest ok
Rekomendowane odpowiedzi