Krystian Jasiński Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Witam, mam problem. W mojej Audiczce posiadam klimatronik. Wszystko fajnie dziala, podswietla itd ale czasem nie pokazuja sie ikonki np. temperatury itd. Znikaja wszystkie. Czasem jak docisne palcem to moge odczytac co tam jest. Bywa roznie raz je widac a raz nie. Może ktoś miał podobny problem?
mortek1986 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 gdzies nie styka, trzeba go rozebrac, albo zapodac nowy, urzywki sa bardzo tanie
Krystian Jasiński Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2016 Myśle wyjac i przeczyscic akurat na swieta narzeczona mi radyjko kupuje wiec bede mial okazje jak cos dam znac potem co i jak
Krystian Jasiński Opublikowano 4 Września 2017 Autor Opublikowano 4 Września 2017 Przeczyszczony itd a dalej tak się czasem dzieje. Jednak chyba muszę drugi znaleźć.
Hezen Opublikowano 14 Października 2017 Opublikowano 14 Października 2017 Typowy objaw zimnych lutów.Panel do rozkręcenia, wyczyszczenia oraz poprawienia lutów gniazda oraz taśmy. Wysłane z OP3T
Rekomendowane odpowiedzi