indiapapa Opublikowano 26 Grudnia 2016 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Jak w temacie. Chcę zamontować w Avancie ten oto przycisk w drzwiach kierowcy, gdyż okazało się, że go nie mam Dogrzebałem się do schematu (http://fs5.directupload.net/images/161226/c4nksert.png ) jednak potrzebuję jeszcze informacje dotyczące konektora i kabelków, jakie będą potrzebne. Ktoś coś?
komoornik Opublikowano 26 Grudnia 2016 Opublikowano 26 Grudnia 2016 A po co miał byś go mieć? Przycisk jest w Sedanie lub gdy jest elektryczna klapa.
indiapapa Opublikowano 26 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2016 Bo nie mogę otworzyć klapy przy zapalonym aucie tylko muszę je za każdym razem gasić, żeby to zrobić z kluczyka. A po co miał byś go mieć? Przycisk jest w Sedanie lub gdy jest elektryczna klapa.
skotmen Opublikowano 26 Grudnia 2016 Opublikowano 26 Grudnia 2016 (edytowane) Przecież masz przycisk koło klamki do odblokowania zamka I w meni masz opcję do wyboru blokowania Edytowane 26 Grudnia 2016 przez skotmen
indiapapa Opublikowano 26 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2016 (edytowane) Przecież masz przycisk koło klamki do odblokowania zamka I w meni masz opcję do wyboru blokowania Mam, ale wydawało mi się, że po zmianie ustawień lid/tailgate w menu na ON i wciśnięciu odblokowania i tak jest zablokowana. Sprawdzę to jeszcze raz w takim razie.. #update: już działa...ustawienie miałem złe :> Boże człowiek może się wyłożyć na tak prostch rzeczach... Edytowane 26 Grudnia 2016 przez indiapapa
Rekomendowane odpowiedzi