bobek80081 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Witam.Dziś rano przy minus8 zamarzł mi ręczny, mam pytanie czy ma ktoś na to jakiś sposób.Pozdrawiam.
rav Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Witam Rozwiązanie jest proste. W zimie nie zostawiać samochodu na ręcznym, wystarczy zostawić go na biegu. ________________ Pozdrawiam Rafał
bobek80081 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2008 no tyle to sam wymyśliłem :mysli:moze mozna jakoś temu zapobiec, chyba to nie jest normalna rzecz
kokos Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 podejrzewam ze wymiana linki recznego powinna rozwiazac sprawe.pewnie pancerz sie przetarl i dostaje sie do niego jakos woda,przychodzi mroz i pozamiatane.pzdr
Tobi_one Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 ok a czy przy recznym elektronicznym tez jest mozliwe jakies zamarznięcie? pytam czysto z ciekawosci
Wąski Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 ok a czy przy recznym elektronicznym tez jest mozliwe jakies zamarznięcie? pytam czysto z ciekawosci jest to elektryczny zacisk ,wszystko jest możliwe z biegiem lat no tyle to sam wymyśliłem :mysli:moze mozna jakoś temu zapobiec, chyba to nie jest normalna rzecz Tak kontrolować stan Swojego samochodu np.na przeglądzie
Rekomendowane odpowiedzi