Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Czarne kombi, januszowóz mientkiego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wyszła taka wesoła historia że odbierając żonę i syna Wojtusia ze szpitala po porodzie okazało się że pas z tyłu samochodu (Mondeo MK1) jest za krótki aby wpiąć fotelik. No to przyspieszyliśmy planowaną na koniec przyszłego roku zmianę auta.

Nie miałem czasu szukać, zdałem się na znajomego specjalistę-doradcę i okazyjnie sprowadzacza. I oto mam. Audi A4 B5 Avant z 2000 roku. Podobno był jeden właściciel, ma do mnie zadzwonić posłuchać jak układam samochód do snu.
Do lipca 2017 ma nawet szwabski przegląd wbity, więc jest szansa że nie ulep z czterech.

Wyposażenie ani bogate ani ubogie, klimatronik, szyberdach, elektryczne szyby, taka śmieszna czerwona diodka oświetlająca wnętrze podczas jazdy. Ponieważ nie było radia poprosiłem o znalezienie oryginału. Jakoś tak ładnie wygląda i się wkomponowuję w deskę. Podobnie felgi. Takie eleganckie, nieburaczane alu.

Muszę tylko pomyśleć o emulatorze zmieniarki żeby móc puszczać muzykę z pendrajwa.

65b6c043e2233.jpg
9c667ee1d43f3.jpg
6ac2fc2560469.jpg
92371182f15d4.jpg
ae0dd2ae75ac6.jpg

Miałem okazję obejrzeć jeszcze przed wyszykowaniem, generalnie zadbany, miał lekko robiony prawy tył (dwie warstwy lakieru) i wymienioną tamże szybę w drzwiach. Do tego przednia wymieniana w ASO. Poza tym bez zastrzeżeń.

Cenowo nie była to szczególna okazja.

Ale nie ma okazji. Są tylko frajerzy :D

Plany? Pakiet startowy czyli olej rozrząd i filtry, potem się zobaczy :D

Edytowane przez nie_mientki

Opublikowano

Ładna sztuka.

Wysłane z mojego E5823 przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dawaj kola conajmniej 17stki :D

Opublikowano

Dawaj kola conajmniej 17stki :D

A według mnie chociaż to najprostrze felgi do b5, to w tym samochodzie mogą zostać. Cały jest w stanie fabrycznym, to ma swój urok. Choć jeden nie bedzie ulepem na drodze, jak nic szykuje się rarytasem.

Co do radia, wiem że to kłóci się z koncepcją pozostawienia w wyglądzie fabrycznym, ale polecam Sony CDX-G1100U, symetryczne radio 55W z podświetleniem takim samym jak kokpit :)

Opublikowano

Ja bym zostawil tak jak jest .malo zadbanych nie porobionych a4 na ulicach

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Ponieważ fabryka poskąpiła mi oznaczenia silnika, sam o nie zadbałem

Z tym że odrobinkę za małe, jak będzie chwila zrobię większe :D

WP_20171007_13_19_03_Pro.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

17293_A__DAFD%5B1%5D.jpg56482_A__BF0E%5B1%5D.jpg

Pan jadący za tatą uznał, że lepiej jechać w korku niż stać w korku. I zasugerował tacie wjazd pod izotermę stojącą przed nim:/
Nic nikomu, to najważniejsze, poszło całością (patrzcie drzwi z tyłu, wzięły rozwód z dachem) i nie wyobrażam sobie żeby nie była całkowita.

Dobre ałto było, dożywotkę w rodzinie miało :D

Edytowane przez nie_mientki

Opublikowano

Uuuu masakra jakaś, szkoda autka. :sad:

Kupuj następną a tą weź na graty :D

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Hiper napisał:

Uuuu masakra jakaś, szkoda autka. :sad:

Kupuj następną a tą weź na graty :D

Powiem tak. W wątku od dłuższego czasu była cisza, bo auto totalnie bezproblemowe. Ale okazało się za małe i dałem tacie, a sam przesiadłem się na coś co ma więcej przestrzeni z tyłu - Misiek Outlander. Oglądałem też A6 i bajka jeśli chodzi o przestrzeń, ale dla wygody żony wziąłem coś nieco wyższego. Tak czy siak przy Audi w mojej głowie postawiłem wieeeeelki plusik i na pewno kiedyś powrócę :D 

Opublikowano

AŁŁŁŁŁŁŁŁĆ musiało bolec :(

Opublikowano

Zajrzałem czytam wątek, myślę ale ładna jest ta sztuka, fakt, nie oszczędzone zapłacone i można śmiało użytkować, a tu zong. Dzięki Bogu, że wszyscy cali. Przykre