Gość mmcv Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Witam, Audi nabylem w marcu 2008 , ale dopiero teraz jakos postanowilem wrzucic foty na forum Przebieg 180 tys na chwile obecna, przy kupnie bylo 150800 - sprawdzone w serwisie. Zdjecia sa jakie sa Wyposazenie : - bixenony ori - parktronic przod + tyl !! (wlaczany wylaczany przyciskiem - automatycznie zalacza sie po wbiciu wstecznego) - zawiecha -20mm Srodek (wyglada na s-line): - alcantara + polskory - aluminiowe wykonczenie - grzane fotele - rns-e navi - tempomat - pelny fis - fotele sportowe - sline - czarna podsufita - kiera multifunkcja - naglosnienie BOSE - modul bluetooth - pelna elektryka szyb - czujnik zmierzchu (funkcja auto dla swiatel) - system odprowadz mnie do domu czy jak on sie tam zwie Slowem jest to prawie full opcja - brakuje webasto solara i czujnika deszczu. Autko jest po chipie z Mineralnej W-wa , seria wyszla 155km i 340NM - ponoc wskazania zaniza mi przeplywomierz. Teraz jest okolo 180km i 380NM Seria wyszla dosc slabo, na wykresy z hamowni wciaz czekam, jak dostane zamieszcze. Niestety nie udalo sie zrobic ostatniego hamowania po korekcji programu, mial miejsce maly wypadek . Klawiatura zostala na dachu, i gdy Pan Witek uruchamial dmuchawe poszla wpiz*... z garazu i sie zepsula , takze tak do konca nie wiem jak to teraz wyglada trzeba go bedzie jeszcze kiedys schamowac. Wrazenia z jazdy po chipie naprawde bardzo bardzo fajne:), auto przyspiesza zwawiej szczegolnie odczuwalna jest poprawa elastycznosci, no i ciagnie od dolu az do samego konca czyli okolo 3860 obr. To chyba tyle :> Wykres z hamowni
Gość Trzeniu Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 za***ista bixenon w srebrnym samochodzie robi robotę za 20kkm zacznie Ci się mechacić Alcantara [br]Dopisany: 30 Grudzień 2008, 20:25_________________________________________________środek masz identyczny jak ja
Gość mmcv Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 środek masz identyczny jak ja tzn ze ja mam fajny srodek czy Ty masz fajny
GRazny Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 ale że jak z tą przepływką? walnięta? (na walniętej raczej bym wirusa nie wkładał) a jak usuniesz usterkę to te 180KM się też zwiększy?
Gość mmcv Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 ale że jak z tą przepływką? walnięta? (na walniętej raczej bym wirusa nie wkładał) a jak usuniesz usterkę to te 180KM się też zwiększy? walnieta napewno nie To juz musi sie Pan Witek tu wypowiedziec . Nic nie mowil o wymianie ze konieczna czy cos powiedizal ze zaniza i tyle.
GRazny Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 dziwne... niektóre 130tki mają po 151KM seryjnie a 163ka (?) ma 155KM... ale autko niczego sobie :>
Gość mmcv Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 dziwne... niektóre 130tki mają po 151KM seryjnie a 163ka (?) ma 155KM... ale autko niczego sobie :> no to tez mnie zastanawia ale juz od dluzszego czasu wiem ze te silniki nie trzymaja seri wiec bylem gotowy na 158-160 ... a tu 155
sprężyn Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autko bardzo ładne i te lampy .... Super
carnivore1 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 no to tez mnie zastanawia ale juz od dluzszego czasu wiem ze te silniki nie trzymaja seri wiec bylem gotowy na 158-160 ... a tu 155 tu sie nie zgodze :gwizdanie: u mnie seria wyszla 165 a moment 355... a silniki widze identyczne, ja mam ciut mniejszy przebieg, tez oryginalny
Flyer Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 dziwne... niektóre 130tki mają po 151KM seryjnie a 163ka (?) ma 155KM... Przeciez Rogal pisal gdzies, ze to efekt padajacego lmm.
marcin j Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 za***ista furka , wyposażenie , a masz jakieś zdjęcia na aluskach???
Gość mmcv Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 no to tez mnie zastanawia ale juz od dluzszego czasu wiem ze te silniki nie trzymaja seri wiec bylem gotowy na 158-160 ... a tu 155 tu sie nie zgodze :gwizdanie: u mnie seria wyszla 165 a moment 355... a silniki widze identyczne, ja mam ciut mniejszy przebieg, tez oryginalny to moze poprzedni wlasciciel kimkolwiek byl mulil auto, albo to wina tej przeplywki o ktorej wspominal Rogal podczas chipowania.[br]Dopisany: 04 Styczeń 2009, 17:08_________________________________________________ za***ista furka , wyposażenie , a masz jakieś zdjęcia na aluskach??? poki co nie. ALuski nic specjalnego 16 '' takze cudow nie ma:)
Rekomendowane odpowiedzi