medyk83 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Proszę mio powiedzieć jakie były rodzaje przednich świateł w B8. Poniżej przedstawiłem fotę lamp po lifcie (wg. posiadanej mi wiedzy) proszę o info czy są to ledowe, ksenony czy żarówki. czy regulator wysokości świadczy o tym, że to nie są ledy/ksenony a żarówki? Próbowałem szukać odpowiedzi ale nie mogłem nic konkretnego znaleźć. Dzięki za pomoc.
krystian.gawin Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zarowkowe 2xh7 Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka W ksenonie nie ma regulacji bo sa czujniki samoregulacji na wachaczach Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
salamon Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Dodatkowo przy ksenonie oprócz samo poziomowania muszą być spryskiwacze reflektorów,ponieważ brudny ksenon inaczej rozprowadza światło a co za tym idzie oślepia innych kierowców
komoornik Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Wyjątkiem są auta z USA gdzie mógł być xenon bez spryskiwaczy.
Marcin_G Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 A czy zwykłe lampy pasuja p&p do przedlifta. Chodzi mi tylko o kwestje kodowania i podlaczenia, czy moze inaczej ida przewody w przedlifcie do zwyklych lamp i w polifcie tez do zwykłych
TOM3K Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Poczytaj tu o zmianie https://a4-klub.pl/index.php?/topic/299470-zmiana-przodu-na-poliftowy-2012-2015/
Marcin_G Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Poczytaj tu o zmianie https://a4-klub.pl/index.php?/topic/299470-zmiana-przodu-na-poliftowy-2012-2015/ Ale w tym temacie jest mowa o zmianie BIX przedlift na BIX polift i wychodzi na to, przełożenie lamp jest p&p bez kodowania A mi chodzi o przełożenie zwykłych lamp zarowkowch przedlift na żarówkowe polift czy tez jest p&p czy instalacja jest inna i wtyki
TOM3K Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Podałem Ci to abyś zobaczył że same przełożenie lamp jest nie możliwe . Musisz zmienić cały przód.
Marcin_G Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 To wiem. Ja pytałem o kwestie podłączenia samych lamp Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
wrclaguna Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Ja pytałem o kwestie podłączenia samych lamp podłaczenia sa te same
Marcin_G Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Ok wielkie dzięki. Czyli najpierw będzie można przełożyć zwykle tańszym kosztem a potem xenony Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
wrclaguna Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Czyli najpierw będzie można przełożyć zwykle tańszym kosztem a potem xenony lampy ci nie beda pasowac do maski ,zderzaka inne slizgi itd
Marcin_G Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Tak to wiem że to jest do wymiany. Chodziło mi tylko później po zmianie czy lampy zwykle przed i po są podłączenia takie same Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi