Osta Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Witam Szukam dobrej anteny do radia President Johny III. Najlepiej czarna, krótka z dobrym zasięgiem. Co możecie polecić?
Undisclosed Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Najlepiej czarna, krótka z dobrym zasięgiem. Tu nasuwa się od razu President Florida, jednak co do zasięgu nie umiem się wypowiedzieć. Miałem już różne anteny i pozostałem przy 1,5 metrowym ML-145. Z krótkich moge polecić Sirio Omege 27, ma niecały metr, jest czarna i możesz ją pochylić (choć nie polecam, bo będziesz siał w kosmos)
Osta Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2017 No ja szukam właśnie tak do metra wysokości, najlepiej trochę mniej. Ważne żeby czarna była i miała dobry zasięg w dwie strony
Undisclosed Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) Albo weź Sirio Turbo 1000, co prawda 115cm ale z szybkim pochylaniem edit: cewka jest w czarnej oprawie, ale bat srebrny bez powlekania Edytowane 4 Stycznia 2017 przez Undisclosed
gachia77 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Turbo 1000 jest niebieska. Dawniej byla czarna, ale czarnych juz nie produkują. Ja polecam Sirio T3 Supermag. Helikalna, okolo 70cm długości. Odbiór jak metrowa prętówka. Bardzo estetyczna.
TomekOstrzeszów Opublikowano 20 Lipca 2017 Opublikowano 20 Lipca 2017 Florida Presidenta, ma cienki kabelek,możesz go spokojnie puścić pod klapą i nie poleci woda do środka,u mnie śmiga ładnie z radiem President Johnny III
Kwinto69 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Jakieś opinie o antenie : http://allegro.pl/antena-cb-helikalna-ltc-pasat-mala-magnetyczna-zt8-i6893280789.html ewentualnie http://allegro.pl/mocna-antena-cb-president-new-york-magnetyczna-zn8-i6912812563.html
Rekomendowane odpowiedzi