Sop ek Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Opublikowano 17 Marca 2017 19 minut temu, afroo. napisał: Odważne posunięcie z fotelami. Albo wszystkie albo wcale. innej opcji nie rozważam.. ale pytania są inne -mianowicie: 1. wszystkie -bardzo delikatnie 45% 2.wszystkie - przyciemnienie średnie 65%- tak to nazwijmy miedzy smoła a jasnym 3. wszystkie - nie przyciemnić a za te $$ kupić dobre kosmetyki do autka. Zawartość dodana 5 minutes later 26 minut temu, afroo. napisał: Odważne posunięcie z fotelami. Albo wszystkie albo wcale. To fakt może wzór d*py nie urywa ale kolor sam w sobie jest oryginalny
KoJ@K Opublikowano 17 Marca 2017 Opublikowano 17 Marca 2017 Przy tym kolorze budy tyl oklej 60%, a przod 45%. Sugerujac sie tymi oznaczeniami to ja u siebie mam calosc oklejoną 60%
Sop ek Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) Dnia 17.03.2017 o 22:29, m-nokian napisał: Boczki też masz zmienione? Jeszcze nie, bo weekend imprez mam zajme sie tym w wolnym czasie boczki leza i czekaja to samo podlokietnik Podłokietnik już wpał Edytowane 22 Marca 2017 przez Sop ek
Sop ek Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Opublikowano 26 Marca 2017 ładna pogoda ,, spy foto z dzisiejszego dnia / zdjecia z sesyjki wkrótce
Sop ek Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Opublikowano 26 Marca 2017 Z "GŁODZILLĄ" gdzieś za siedmomia górami i lasami... Wolin ..i pole wiatraków
Sop ek Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Opublikowano 27 Marca 2017 (edytowane) Byłby gdyby nie fakt ze na przodzie jest 10j (bez tych wahaczy regulowanych nie da się zrobić negatywu) trze o te odstajace sruby od wewnetznej strony więc jak na daily jechać z ZS do Krakowa i modlić się aby przy wyprzedzaniu nie było hopki wiesz jak jest Myślę ,że na dzień dzisiejszy jest optymalnie- do bagaja wrzucam graty, pakuje 4os i nic nie trze ani nie wali - bo siedzi na odbojach hehe Jeżeli jest ktoś z okolic Szczecina, Goleniowa, Świnoujścia z fajną a4ką/A3 ect to zapraszam na wspólne foty itp. Zawartość dodana 58 minutes later 3 godziny temu, uszol napisał: Więcej spasu! Nie moge bo następnym razem nie wjadę po ziemniaki w pole i na grzyby do lasu! Edytowane 27 Marca 2017 przez Sop ek
Norbas Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 Dobrze to wygląda i dobre foty podeślij cos do kalendarza P.s piesio bardziej podobny do nietoperka
Animal Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 Dobre fotki też sugeruję, żebyś podesłał coś do kalendarza
Sop ek Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Opublikowano 27 Marca 2017 Fotki robi mój serdeczny kolega D.Winiarski i niestety dałem mu słowo,że wszędzie gdzie będą robił zdjęcia jego okiem będzie jego logo Lecz niestety w regulaminie "wysyłania zdjęć do kalendarza" muszą być one bez logo Dziękuje i cieszę się ,że podobają się zdjęcia- zapewne Darkowi też będzie miło jak go poinformuję o tym fakcie
marcinch001 Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 15 godzin temu, Sop ek napisał: Z "GŁODZILLĄ" gdzieś za siedmomia górami i lasami... Wolin ..i pole wiatraków Moje okolice :-)
MAT1000 Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 (edytowane) Szeroko Przód by się przydał niżej, ale nie można mieć wszystkiego Mojemu bulwiakowi nie da się tak zrobić zdjęć, jak widzi aparat to od razu łeb w druga stronę PS: można parę fotek wrzucić na FB ? Kolega fotograf ma FB to bym od razu oznaczył Edytowane 27 Marca 2017 przez MAT1000
Sop ek Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Opublikowano 27 Marca 2017 (edytowane) Fotki można puszczać gdzie się chce , aczkolwiek z logiem wodnym D.Winiarskiego Można rozpowszechniać wszystko traktuje na luzie. Bulwie trzeba podawać odpowiednie komendy cyklicznie wtedy siedzi i słucha w inny przypadku roznosi je energia i latają jak kozy 4 godziny temu, marcinch001 napisał: Moje okolice :-) Okolice Wolina? Edytowane 27 Marca 2017 przez Sop ek
MAT1000 Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 Mój już chyba za stary jest. Tak to leniwy, ale zobaczy tylko, że chcę mu foto zrobić to wtedy zaczyna się kręcić
marcinch001 Opublikowano 28 Marca 2017 Opublikowano 28 Marca 2017 11 godzin temu, Sop ek napisał: Fotki można puszczać gdzie się chce , aczkolwiek z logiem wodnym D.Winiarskiego Można rozpowszechniać wszystko traktuje na luzie. Bulwie trzeba podawać odpowiednie komendy cyklicznie wtedy siedzi i słucha w inny przypadku roznosi je energia i latają jak kozy Okolice Wolina? Tak , mieszkam niedaleko .
granatowy Opublikowano 28 Marca 2017 Opublikowano 28 Marca 2017 (edytowane) Dnia 2017-03-17 o 12:12, Sop ek napisał: innej opcji nie rozważam.. ale pytania są inne -mianowicie: 1. wszystkie -bardzo delikatnie 45% 2.wszystkie - przyciemnienie średnie 65%- tak to nazwijmy miedzy smoła a jasnym 3. wszystkie - nie przyciemnić a za te $$ kupić dobre kosmetyki do auta Zdecydowanie opcja nr 3 - samochód będzie najlepiej wyglądał To jest oryginalna skóra Audi ? Jak się nazywa kolor samochodu ? Jaki kod lakieru ? Edytowane 28 Marca 2017 przez granatowy
Sop ek Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Opublikowano 28 Marca 2017 (edytowane) 2 godziny temu, granatowy napisał: Zdecydowanie opcja nr 3 - samochód będzie najlepiej wyglądał To jest oryginalna skóra Audi ? Jak się nazywa kolor samochodu ? Jaki kod lakieru ? tak, fotele sa z a4 b7- w sumie ten kolor widziałem raz jedyny,, stąd wybór lakier LY7H Edytowane 28 Marca 2017 przez Sop ek
Rekomendowane odpowiedzi