staspu Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 witam wszystkich mam na imie Robert i mam problem z uciekajacym pradem w moim audi a4 b6 2.0 alt avant.Kupiłem nowy aku i prad ucieka po 2 dniach postoju. pobor pradu jest w wysokosci 0.74A przy zamknietym aucie poza tym mruga mi wlacznik swiatel awaryjnych na zamknietym aucie 5 sekund sie pali 1 gasnie i tak caly czas tak jak by sygnalizowal jakis blad moze mial ktos cos podobnego pomozcie prosze
Toskańczyk Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 U brata włącznik palił się cały czas i dochodziły kolejne objawy z elektryką i okazało się, że nie drożne odpływy i pozalewało mu elektrykę w aucie, wykładzina była mokra aż pod kanapę tu kolega miał podobny problem, podpytaj co było przyczyną https://a4-klub.pl/index.php?/topic/144929-all-b6-podswietlenie-wlacznika-swiatel-awaryjnych-nie-gasnie/?/topic/144929-all-b6-podswietlenie-wlacznika-swiatel-awaryjnych-nie-gasnie/
staspu Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2017 dzieki kolego zaraz zobacze co tam podeslales u mnie przestalo dzialac otwieranie bagaznika z zewnatrz pilotem moge kluczem ale przyciskiem na klapie juz nie da rady i casami cos sie dzieje z podnoszeniem szyb czyli nie dziala automatycznie przy mocniejszym nacisnieciu zeby opuszczala sie samoczynnie
Dajmon Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Prąd ucieka bo modu komfortu czy elektryki, szczytujacy zamki ze wszystkich drzwi, widże że ma któreś nie zamknięte i nie przechodzi w stan uśpienia z pozostałymi modułami. Sprawdź czy na Fisie jak zamnkniesz samochód, wszystko drzwi, maska i bagażnik zamknięte.
black_edition Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Ja bym wyciągał po kolei bezpieczniki i obserwował kiedy spadnie pobór. Następnie sprawdzil od czego jest bezpiecznik i zagłebiał sie dalej poprzez np odłaczanie modułu
Rekomendowane odpowiedzi