stanley Opublikowano 15 Marca 2018 Opublikowano 15 Marca 2018 Przemo, takich przebiegów to ja nie robię Może kiedyś
tomaszstn Opublikowano 15 Marca 2018 Opublikowano 15 Marca 2018 No to ja się nawet nie odzywam, jestem mega początkujący, powiedziałbym nawet że mogę konkurować z przedszkolakiem Za to na innych dwóch kołach robię parę km więcej, nowym machnąłem prawie 900km w 3 dni
Przemo c Opublikowano 15 Marca 2018 Opublikowano 15 Marca 2018 1 godzinę temu, stanley napisał: Przemo, takich przebiegów to ja nie robię Może kiedyś co do shimano w karbonie jest wygoda nieporównywalna do zwykłego buta, ale niestety nie każdy jest w stanie sie przyzwyczaić do wiązania spd, a co do przebiegów to zależy od czasu i pogody wszystko przed Tobą Stasiu powodzonka
Przemo c Opublikowano 15 Marca 2018 Opublikowano 15 Marca 2018 40 minut temu, tomaszstn napisał: No to ja się nawet nie odzywam, jestem mega początkujący, powiedziałbym nawet że mogę konkurować z przedszkolakiem Za to na innych dwóch kołach robię parę km więcej, nowym machnąłem prawie 900km w 3 dni moja przygoda z dwoma kołami z silnikiem skończyła się 2 lata temu ale może za niedługo powrócę na trasę wiem że to nie dział moto ale też dwa koła he
l.e.s.t.e.r Opublikowano 15 Marca 2018 Opublikowano 15 Marca 2018 (edytowane) Ja mojego strucla całą zimę szykowałem wiadro pieniędzy, remont TFSI to pryszcz Pierwsza jazda zaliczona, narazie delikatnie na 3/4 manety, docieramy Rowerek też poszedł na zimowy przegląd i nie obyło się bez wymiany napędu. Wszędzie tylko koszta, koszta Edytowane 15 Marca 2018 przez l.e.s.t.e.r
tomaszstn Opublikowano 15 Marca 2018 Opublikowano 15 Marca 2018 Przemo, ja po wielu latach wróciłem do moto, jakoś teraz nie mogę sobie wyobrazić przerwania pasji. PS: Do roweru też wróciłem po kilkunastu latach przerwy, więc jest progres
Mario22 Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 Nie czekaj... kręć... [emoji12] Ja już mam 800 km od stycznia zrobione Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 Mario, jeżdżę trochę, ale to nie to samo
MikeP79 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Witam, ja trochę zmienię temat. Możecie mi polecić fajne miejsce na Mazurach lub okolicach na wycieczki rowerowe? Oczywiście tez jakiś pensjonat czy niedrogie noclegi. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
afroo. Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 W dniu 2.04.2017 o 21:16, afroo. napisał: Start sezonu i lekki rozruch. Rok w rok rozruch podobny.
afroo. Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Nie da rady. Dziś się ledwo urwałem na trzy godziny na szybko.
stanley Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Może zrobię małą rundkę, skoczę na Nikisz na dobre, lane czeskie piwko
afroo. Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 15 godzin temu, stanley napisał: Może zrobię małą rundkę, skoczę na Nikisz na dobre, lane czeskie piwko Gdzie konkretnie? Nie bywam na Nikiszu rowerowo.
stanley Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Gdzie konkretnie? Nie bywam na Nikiszu rowerowo.Cafe Byfyj
rade Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 U mnie sezon rozpoczęty na dobre, 40km na szosie wpadło , połowa pod wiatr , kondycji brak
stanley Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Dzisiaj ciężko się jeździło. Wiało dosyć mocno.
Przemo c Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 (edytowane) wczoraj mała przejażdżka, ale niestety endo trochę mnie zawiodło zawiesiło się w połowie trasy i kicha, ogólnie trasa miłą i przyjemna do tego pogoda suuper, jak narazie Merida Race 80 daje radę drugi sezon bez awarii, delikatne mankamenty eksploatacyjne typu odkręcające się wkręty od pedałów, ale do przeżycia Edytowane 15 Kwietnia 2018 przez Przemo c
rybus85 Opublikowano 21 Maja 2018 Opublikowano 21 Maja 2018 Potrzebuję porady. Rower,żaden tam wypas,okazjonalne przejażdżki,żaden wyczyn itd. Cena około 1200zł maks 1500zł. Zastanawiam się nad Romet Rambler,Kross Hexagon,Kellys Viper lub inne propozycje. Te wrzucone tak na szybko po przejrzeniu ogłoszeń. Nie jest potrzebny jakiś cudak na niewiadomo jakim wypasie. Ma być przyjemny i łatwy w obsłudze,tani serwis itd.
Rekomendowane odpowiedzi