Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Sezon rowerowy 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja ostatnio kręcę kilometry z małym na holu ?

IMG_20190824_122346.jpg

Opublikowano
12 godzin temu, szafa napisał:

IMG_20190824_122346.jpg

dobra sprawa ?

Opublikowano

Mój młody 7 lat w wakacje w końcu ogarnął jazdę na 2 kółkach, umowa była że jak się nauczy jeździć to tata też kupi sobie rower, nie było przeproś nowy rower zawitał a przy okazji i żonę namówiłem i teraz sobie śmigamy we trójkę, ostatnio prawie 8 km z młodym po ścieżkach zrobione. 

Opublikowano

Gdzie chłop nie może, elektryka pośle ?

e10dde2f0aa478f3.jpg

5edcfa24eac09820.jpg

7f0937a39388ce4b.jpg

d95bd0bc67a3f3aa.jpg

Opublikowano

Gdzie to? Pogoria? 

Opublikowano

Zalew dziedźkowice. Jutro jadę na Pogorie III :)

Edytowane przez l.e.s.t.e.r

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
W dniu ‎04‎.‎09‎.‎2019 o 10:10, szafa napisał:

IMG_20190824_122346.jpg

Heh Wojtek widzę zadowolony:decayed: Ja w niedziele zamierzam rozpocząć sezon jazdy z chłopakami.Jak taki hol się sprawdza? 

Opublikowano
4 godziny temu, Wandej napisał:

Heh Wojtek widzę zadowolony:decayed: Ja w niedziele zamierzam rozpocząć sezon jazdy z chłopakami.Jak taki hol się sprawdza? 

No fest mu się podobało, w tym roku myślę dalej będziemy śmigać chyba że opanuje jazde samemu :) Hol sprawdza się i tyle, polecam jeśli ktoś się zastanawia, wykonanie porządne.

Opublikowano
W dniu 12.09.2019 o 17:49, l.e.s.t.e.r napisał:

Zalew dziedźkowice. Jutro jadę na Pogorie III :)

Trzeba kiedy by się zgadać dziedźkowicach lub sosini 

Ja w niedzielę pierwsze kilometry 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemanko!

Szukam roweru crossowego do rekreacji i potrzebuję opinii.

Problemem okazuje się rama, ponieważ mam ok 195 cm wzrostu i niektóre marki nie posiadają odpowiedniej.

Mam na oku takie cudeńka:

1845933_default.jpg?format=auto&quality=
WWW.DECATHLON.PL

1 999,00 zł - ROWERY TREKKINGOWE TURYSTYCZNE - ROWER TREKKINGOWY RIVERSIDE900 - RIVERSIDE

SWIATROWEROW.COM.PL

Crossway 15 to solidny rower crossowy zbudowany na lekkiej aluminiowej ramie SPEED, której geometria zapewnia maksymalny komfort i efektywność. Amortyzator sprężynowy SR Suntour NEX HLO...

SWIATROWEROW.COM.PL

Delikatny wiatr w twarzy, kusząca droga i duch przygody - wolność na dwóch kołach. Nature jest idealnym wprowadzeniem do świata eksploracji i możliwości. Niezależnie od tego, czy potrzebujesz roweru...

Możecie mi co nieco podpowiedzieć? Macie doświadczenia z tymi markami i modelami?

Z góry dzięki :drinks:

Opublikowano

@Kolkov Merida i Cube są do siebie podobne osprzętowo, Cube ma nieco lepszy napęd. Widać, że Merida ma też ze względu na mostek i kierownicę nastawienie na bardziej pochyloną do przodu pozycję, więc kwestia preferencji. 

Co do roweru z Decathlona, trzeba by było poczytać o tych podzespołach Microshift, których używają jak wypadają na tle Shimano i jak w razie wymiany jakiś elementów z kompatybilnością. Ciekawy jest też pomysł napędu z jednym blatem z przodu w rowerze trekkingowym. W rowerze do zjeżdżania mam takowy i sobie chwalę, bo więcej przełożeń nie jest przy takiej jeździe potrzebne, ale czy w tym przypadku też zdałoby to egzamin? Ciężko powiedzieć dopóki się nie spróbuje. 

Edytowane przez Remilo7

Opublikowano

@Remilo7 dzięki za odpowiedź :gicior:

Problemem zaczyna być to, że w przypadku Meriidy, rama typu 23" jest dostępna tylko na zamówienie. 

W Decathlonie właśnie ten Microshift mnie lekko zniechęca, ale czytałem kilka opinii i ludzie generalnie chwalą.

Wpadł mi jeszcze w oko KTM Life Track 24 i mają ramę 60 na stanie. Niewykluczone, że podjadę sobie dziś, albo jutro i się przymierzę :decayed:

o0.799205111_LIFE TRACK 24 Disc HE M-51_
WWW.WEKTORROWERY.PL

KTM LIFE TRACK 24 2019 -

Opublikowano

KTM też dobrze się prezentuje ;) 

Podobnie jak w Cubie widzę, że ma prowadzenie linek wewnątrz ramy - zawsze to fajny bajer i jakaś dodatkowa ochrona przed brudem czy przetarciami. Na plus myślę też, że opony Schwalbe zamiast firmowych od producenta roweru.

Opublikowano

Nie lepiej poszukać jakiejś używki w dobrym stanie ?? Wiadomo nowy rower, niepoobdzierany ale klasa osprzętu średnia półka..

Opublikowano
W dniu 4.09.2019 o 10:10, szafa napisał:

IMG_20190824_122346.jpg

Co tam masz za oponki? Zestaw fajny, ja śmigam z przyczepką qeridoo2 (bliźniaki) + fotelik na rowerze :) 

Opublikowano
10 godzin temu, stomi napisał:

Co tam masz za oponki? Zestaw fajny, ja śmigam z przyczepką qeridoo2 (bliźniaki) + fotelik na rowerze :) 

Też kombinowałem z przyczepką ale nie mam miejsca na trzymanie tego w piwnicy, a tak u siebie mam hol a żona fotelik na 2 dziecko :) Opony to Maxxis Hookworm 26x2,5, przy mojej jeździe sprawdzają się w mieście, po lasach czy tam nawet w górach :decayed:

Opublikowano
W dniu ‎11‎.‎05‎.‎2020 o 11:54, Kolkov napisał:

@Remilo7 dzięki za odpowiedź :gicior:

Problemem zaczyna być to, że w przypadku Meriidy, rama typu 23" jest dostępna tylko na zamówienie. 

W Decathlonie właśnie ten Microshift mnie lekko zniechęca, ale czytałem kilka opinii i ludzie generalnie chwalą.

Wpadł mi jeszcze w oko KTM Life Track 24 i mają ramę 60 na stanie. Niewykluczone, że podjadę sobie dziś, albo jutro i się przymierzę :decayed:

o0.799205111_LIFE TRACK 24 Disc HE M-51_
WWW.WEKTORROWERY.PL

KTM LIFE TRACK 24 2019 -

Kolek spojrz sobie co ma w ofercie Media Expert. Ja kupiłem soboe u nich. Marka Indiana robione w PL. Osprzęt całkiem dobry shimano. Ja mam 187cm i na ramie 24 jest ok. Niestety już od miesiąca około 300zł w górę rowerki na poziomie 2k zł:kwasny:

INDIANA-X-Cross-4-0-M23-Czarny-skos.jpg
WWW.MEDIAEXPERT.PL

INDIANA X-Cross 4.0 M23 Czarny Rower w Media Expert! Rama: Aluminiowa, Liczba biegów: 27 | Cena i opinii w Media Expert

Mam w zasadzie takiego samego tylko z tyłu przerzutka Deore.

Opublikowano

"Przerzutka tylna Shimano Alivio sprawia, że rower ma lepszą aerodynamikę."   Oo

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mordeczki, dzięki za podpowiedzi :ok2:

Wybór padł na CUBE Nature PRO, model 2019 :kox:

20200525_223638.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hak fabryczny zamontowany za 1/3 ceny w ASO i można śmigać.

6C4539F1-3798-497A-BD05-B41D949B6488.jpeg

E5A0930D-5D6C-4DF1-AD2B-D52D040C3DB2.jpeg

896BA5D8-CA94-4FE6-9099-B94E4DD5CD7E.jpeg

7B4DADD3-2C55-4D10-8959-0BEBC5D65C0E.jpeg

Edytowane przez vvalery