Etoo Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Witam wszyscy mamy zimę za oknami a ja w swoim A4 też mam zimę... normalnie autentycznie szyby od środka zamarzają.... układ odpowietrzony nagrzewnica git ale ostatnio zauważyłem że po prawej stronie od spodu silnika jest plastik taka trochę trójkątna rura ale brakowało jej części żeby się połączyła z inną i tak się zastanawiam od czego to może być czy to może być przyczyną zimy w moim A4 ? Wogole do czego to służy proszę pomóżcie , bo zima się jeszcze nie skończyła ;D
golfagn Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Trójkątna rura... czegoś brakuje... zadzwoń do wróżki...
sQbaniutki Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zapodaj jakieś foto tego czegoś.
Etoo Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2017 Szukałem tego po całym necie kurcze i nie mogłem znaleźć niczego takiego coś jakby ten dolot powietrza u góry pod machą tylko że to pod silnikiem od strony pasażera jak byśmy mieli samochód na podnośniku to zaraz widać od strony pasażera taki łączony plastik
Gość Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Jak sprawdziles czy nagrzewnica jest ok?
Etoo Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2017 (edytowane) Obydwa węże gorące IN/OUT, w samochodzie jednak zimno :// nawet lekko ciepłe nie jest Edytowane 9 Stycznia 2017 przez Etoo
SoltyS123 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Będą gorące węże, spróbuj przepłukać nagrzewnice
enzo83 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Płukanie tutaj już chyba wiele nie pomoże:(Przerabiałem ten sam motyw i też 95 rok.Wymiana nagrzewnicy i po kłopocie:)
Rekomendowane odpowiedzi