Mitshi Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Dzisiaj zauważyłem, że opada mi prawa kratka w środkowym nawiewie. Jak dam ją w lewo i na dół to jest ok, w innych pozycjach opada i wieje na podsufitkę. Ktoś spotkał się z czymś takim? Miałem już wyciągnięty ten nawiew mechanicznie nic nie uszkodzone, nic nie popękane. Jeszcze wczoraj działała normalnie. O co chodzi?
nitroo Opublikowano 16 Stycznia 2017 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Ja miałem, długo walczyłem i się poddałem - kupiłem nową.
Mitshi Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2017 Dziwna sprawa. Wczoraj wsiadłem i wszystko działa jak należy.
GreGoriO Opublikowano 19 Stycznia 2017 Opublikowano 19 Stycznia 2017 zamień miejscami, przełóż kratki, pasują zamiennie. u mnie po tym zabiegu od dwóch lat nic się nie dzieje, a tez lewa opadała....
Mitshi Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2017 Dnia 19.01.2017 o 21:26, GreGoriO napisał: zamień miejscami, przełóż kratki, pasują zamiennie. u mnie po tym zabiegu od dwóch lat nic się nie dzieje, a tez lewa opadała.... Jak się je wyciąga?
nitroo Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Normalnie. Lewa i prawa to pikuś, bo zdejmujesz te boczne zaślepki i wypychasz. Więcej roboty jest ze środkowymi, bo trzeba kartą albo dowodem wysuwać powoli.
Rekomendowane odpowiedzi