black4 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Witaj, Ładny czarnuszek ;D Co to za kółka? Jak sobie poradziliście z poprzeczną śrubą trzymającą 2 górne wahacze? Bez palnika się obeszło? Jakie górne wahacze wrzuciłeś? Pozdrawiam
Adakiahz Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2017 (edytowane) 17 minut temu, black4 napisał: Witaj, Ładny czarnuszek ;D Co to za kółka? Jak sobie poradziliście z poprzeczną śrubą trzymającą 2 górne wahacze? Bez palnika się obeszło? Jakie górne wahacze wrzuciłeś? Pozdrawiam Dare LM 18" Najpierw spryskane wd, oklepane młoteczkiem, znowu wd, póżniej odkręcenie nakrętki, następnie młoteczek i od strony nakrętki biłem w ta śrubę. Klucz oczkowy 16 długa przedłużka i kręciłem ja w lewo i w prawo, aż puściła no i potem tylko ja wybić i po sprawie A wahacze chyba z krafta nie pamietam teraz ;d Edytowane 14 Czerwca 2017 przez Adakiahz
Adakiahz Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Opublikowano 23 Lipca 2017 Mały update po zlocie Hall od Stars
RobsonSNC Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 Witam.Mega smoła,ladny czarnuch![emoji2]Ale te srebrne relingi to co tam jeszcze robia? Przeciez to -5 do wizerunku w tym wydaniu![emoji12][emoji23]Rozumiem,ze jest plan na ich wymiane na wersje black?...
Adakiahz Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Opublikowano 23 Lipca 2017 12 minut temu, RobsonSNC napisał: Witam. Mega smoła,ladny czarnuch! Ale te srebrne relingi to co tam jeszcze robia? Przeciez to -5 do wizerunku w tym wydaniu! Rozumiem,ze jest plan na ich wymiane na wersje black?... Haha, zgadza sie, plany sa : D
Adakiahz Opublikowano 12 Października 2017 Autor Opublikowano 12 Października 2017 Mała aktualizacja zamiana felg na Styling 63, 2x9j i 2x10j taki kolor był, ale będzie po zimie prawdopodobnie zmieniony Doszło do tego założenie dziennych w kierunkowskazach, naprawa podnośnika szyb, wymiana przepalonych ledów. Wymiana kompletu wahaczy z przodu i kupienie multimedialnej zmieniarki do radia
dawid7737 Opublikowano 12 Października 2017 Opublikowano 12 Października 2017 Szalejesz [emoji41] w niedziele sprawdze czy wszystko dobrze ogarnięte [emoji28]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
rrrudy25 Opublikowano 12 Października 2017 Opublikowano 12 Października 2017 Jakie wahacze dawałes ,nic sie nie chwaliłes na mordoksiazce[emoji848]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Adakiahz Opublikowano 17 Maja 2018 Autor Opublikowano 17 Maja 2018 Kilka modyfikacji było, felgi poszły w czarny kolor, przerobiona została tylna dokładka caractere i wydech na dwa kominy, z końcówkami buzzer zz93x, i dołożony dyfuzor z b7 :) Kolejny mod to odmalowanie zacisków w żółty kolor.
marekgolczynski Opublikowano 18 Maja 2018 Opublikowano 18 Maja 2018 Taka chce za***iste wszystko jak to gada ?
black4 Opublikowano 18 Maja 2018 Opublikowano 18 Maja 2018 Witaj, Pakiet Caractere unikat, świetnie całość wyszła Pozdrawiam
Adakiahz Opublikowano 20 Maja 2018 Autor Opublikowano 20 Maja 2018 W dniu 18.05.2018 o 07:32, marekgolczynski napisał: Taka chce za***iste wszystko jak to gada ? Szczerze nic się nie zmieniło po wywaleniu końcowego
Adakiahz Opublikowano 5 Listopada 2018 Autor Opublikowano 5 Listopada 2018 Po wycieciu środkowego tłumika dźwięk bardzo się zmienił podczas przyspieszania, na szczęście nie ma astmy ani nic z takich rzeczy. Na dniach nagram jakiś filmik i wrzucę póki co update z felgami. Poszły w srebrny kolor, a tylne lampy trochę inaczej oklejone.
instruktor83 Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 No i szczerze mówiąc ten wygląd po zmianach robi robote?
Adakiahz Opublikowano 6 Listopada 2018 Autor Opublikowano 6 Listopada 2018 1 godzinę temu, instruktor83 napisał: No i szczerze mówiąc ten wygląd po zmianach robi robote? No trochę zmian było. Ogólnie to pozbylem się 10j z tyłu bo lakier z błotnikow to mi już płatami odpada i mam teraz 4x10j i jest elegancja można to niżej posadzić na wiosnę
Adakiahz Opublikowano 7 Listopada 2018 Autor Opublikowano 7 Listopada 2018 Dzisiaj wymiana końcówek drążków kierowniczych, okazało się że były nawet oryginalne co mnie zdziwiło
Rekomendowane odpowiedzi