dawid93 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Witam wszystkich klubowiczow . W tym temacie chcialbym abyscie wypowiadali sie na temat firm auto detalingu a konkretnie ktore firmy najlepiej wykonuja korekte lakieru z woj. WIELKOPOLSKIEGO. Przymierzam sie do zrobienia i nie ukrywam ze przydadza sie takie informacje mi jak i napewno wszystkim z nas ktorzy zamieszkuja WLKP. Jak temat sie nie przyjmie to najwyzej kosz .
dawid93 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2017 1 godzinę temu, Stich napisał: http://green-wheels.pl/ - Tomasz Stich robiles tam u nich cos? Myslalem ze wiecej nas jest tutaj na forum z WLKP jednak cos z tymi odpowiedziami nie ma szalenstwa....
Stich Opublikowano 21 Stycznia 2017 Opublikowano 21 Stycznia 2017 8 minut temu, dawid93 napisał: Stich robiles tam u nich cos? Myslalem ze wiecej nas jest tutaj na forum z WLKP jednak cos z tymi odpowiedziami nie ma szalenstwa.... Znam Tomka z branży, czołówka polskiego detailingu.
dawid93 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2017 Bede mial juz jedno miejsce na uwadze. Czekam na reszte odpowiedzi ze strony naszych kolegow i oczywiscie polecajcie inne firmy oraz osoby prywatne.
Bestseller Opublikowano 6 Lutego 2017 Opublikowano 6 Lutego 2017 Mogę polecić naszego klienta Mat-Steam (ostrów wlkp) Mateusz. Gość robi dobrą robotę. Na priv mogę podać nr tel.
dawid93 Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Opublikowano 7 Lutego 2017 22 godziny temu, Bestseller napisał: Mogę polecić naszego klienta Mat-Steam (ostrów wlkp) Mateusz. Gość robi dobrą robotę. Na priv mogę podać nr tel. Poki co nie planuje korekty Temat zalozylem zebysmy mogli wybrac dobre miejca w ktorych jest robiona fachowo korekta lakieru zabezpieczenia go itp itd
Bestseller Opublikowano 7 Lutego 2017 Opublikowano 7 Lutego 2017 Dnia 18.01.2017 o 12:27, dawid93 napisał: Witam wszystkich klubowiczow . W tym temacie chcialbym abyscie wypowiadali sie na temat firm auto detalingu a konkretnie ktore firmy najlepiej wykonuja korekte lakieru z woj. WIELKOPOLSKIEGO. Przymierzam sie do zrobienia i nie ukrywam ze przydadza sie takie informacje mi jak i napewno wszystkim z nas ktorzy zamieszkuja WLKP. Jak temat sie nie przyjmie to najwyzej kosz . 1 minutę temu, dawid93 napisał: Poki co nie planuje korekty Temat zalozylem zebysmy mogli wybrac dobre miejca w ktorych jest robiona fachowo korekta lakieru zabezpieczenia go itp itd OK
dawid93 Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Opublikowano 7 Lutego 2017 (edytowane) Haha ale plama! Planuje planuje tylko nie uwzglednilem tego ze dopiero lateem Edytowane 7 Lutego 2017 przez dawid93
Rekomendowane odpowiedzi