rafalpe Opublikowano 19 Stycznia 2017 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Koledzy teraz mam tak, że jak otworze auto to zapalają się światła tylne + przedni neon + przednie przeciwmgielne. Da się tak zakodować, żeby po otwarciu pilotem auta zapalały się same neony przód + światła tylne ale bez przeciwmgielnych przednich? Jeżeli tak to będę wdzięczny za instrukcje.
wrclaguna Opublikowano 19 Stycznia 2017 Opublikowano 19 Stycznia 2017 tak kodowaniem VCDS ma podpowiedzi
Benio140 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 W dniu 19.01.2017 o 08:14, wrclaguna napisał: tak kodowaniem VCDS ma podpowiedzi Mam pytanko bo po otwarciu z kluczyka zapalały mi się światła w środku i na zewnątrz a od jakiegoś czasu np.ide do pracy wychodzę po 8h otwieram i zapala się tylko w środku zajadę do domu gaszę zamykam próbuje jeszcze raz otworzyć i zapala się normalnie w środku i na zewnatrz. Czy jest jakaś opcja uśpienia czy coś no nie wiem sam.
GreGoriO Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 CLH działa razem z czujnikiem zmierzchu w Lusterku, opisz jakie światło jest gdy to robisz.
Benio140 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 22 godziny temu, GreGoriO napisał: CLH działa razem z czujnikiem zmierzchu w Lusterku, opisz jakie światło jest gdy to robisz. No późno, jest ciemno zazwyczaj jestem przy samochodzie o 23:10.
pawel72689 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 W car światła zewnętrzne jak przestawilem czas na 10 sekund to miałem Tak jak opisujesz. Wróciłem do 20 sekund i jest tak jak powinno. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi