15lolo Opublikowano 22 Stycznia 2017 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Witam otóż mam taki problem w b7, Gdy otwieram auto pilota , drzwi kierowcy są nadal zamkniete , wystarczy gdy tylko po naciskam guziki od otwórz/zamknij na przemian pa re razy i drzwi zostaja otwarte. (gdy już się otworzą działaja ok ) problem powraca gdy postoi np z 10min , wtedy znów nie mogę otworzyć z pilota (ta sama sytuacja po postoju w garażu ogrzewanym) bład : 01559-drivers door 59-10-cant unlock-intermittent czy to kwestia jakiegoś mikrostyku czy po postu silniczek się wiesza ?:P, pozostaje zakup nowego?
salamon Opublikowano 22 Stycznia 2017 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Definicja tego błędu to 01559- Drzwi kierowcy. Nie zabezpiecza. Nie odbezpiecza. Usterka w obwodzie elektrycznym.
15lolo Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2017 (edytowane) ale czy to kwestia zamka? przegladalem instalacje wyglada ok Edytowane 22 Stycznia 2017 przez 15lolo
salamon Opublikowano 22 Stycznia 2017 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Całą przeglądałeś w peszlu miedzy drzwiami a budą i dalej w słupku moze coś nie styka popatrz
lemak Opublikowano 27 Czerwca 2017 Opublikowano 27 Czerwca 2017 i jaka była przyczyna , mam ten sam problem
Rekomendowane odpowiedzi