dawidbydgoszcz Opublikowano 24 Stycznia 2017 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Cześć, mam do was pytanie, czy istnieje możliwość wymiany samej dokładki z wersji MS Design na fabryczną bez wymiany całego zderzaka ? Przeprowadzał już ktoś taką operację? Warto interesować się zamiennikami z allegro czy lepiej szukać ori używki ? Dodałem kilka fotek poglądowych z neta. Z góry dzięki za pomoc.
lopez00073 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 A czy ta dokładka z MS nie jest nałożona na oryginalną dokładkę?Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
dawidbydgoszcz Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2017 Niestety nie, po zdjęciu kratek jest tam pusto, prawdopodobnie dlatego ze cały pakiet był założony już w momencie zakupu w salonie (takie info dostałem od 1-szego własciciela). Przeszperałem trochę allegro i wydaje mi się, że po 'rozpołowieniu' będzie to wyglądało mniej więcej tak:
lopez00073 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Opublikowano 29 Stycznia 2017 A nie lepiej kupić uzywany oryginalny zderzak? Ceny zwykłych(nie s line) nie są jakieś powalajace. A swój możesz spróbować sprzedać. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
dawidbydgoszcz Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Opublikowano 5 Marca 2017 Dla wszystkich poszukujących odpowiedzi - po usunięciu dokładki MS Design można zamontować standardową, otwory mocujące pasują.
Rekomendowane odpowiedzi