michail94 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Cześć wszystkim, Nie wiem, czy nie powinienem umieścić tego wątku w dziale tuning, ale mam cichą nadzieję, że jednak piszę we właściwym dziale. Sprawa wygląda tak. Znajomy załatwia mi nakładkę na klapę pochodzącą z poliftowego RS4 B8 avant. Chciałbym tę lotkę/spoiler/nakładkę (jakkolwiek to się zwie) przytwierdzić do klapy w moim A4 B8. Pytanie brzmi: Czy może orientuje się ktoś, jak to jest mocowane? Nie trzeba nic wiercić/spawać? Załączę zdjęcia, o co konkretniej mi chodzi. Moim zdaniem, fajnie się to prezentuje na samochodzie. Dziękuję za pomoc!
mariusz36 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Ja kleiłem tylko na taśmę 3M , ale niektórzy dają jeszcze klej do szyb. Nic nie spawasz ,nic nie wiercisz, z lotki tylko z ciągasz starą taśmę naklejasz nową i jeśli chcesz to możesz punktowo dać klej do szyb i będzie OK
Mango155 Opublikowano 4 Lutego 2017 Opublikowano 4 Lutego 2017 Mam tylko nadzieję, ze lotka nie jest zamiennikiem z alledrogo, która w ogóle nie pasuje? Znajomy zamówił, jakość tragedia. Jeśli masz dostęp do oryginalnej lotki używanej, daj mi proszę znać na P.W.
Rekomendowane odpowiedzi