abc123 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Witam wszystkich. Jestem tu nowy i mam pierwszy problem z moją niunią, mianowicie dziś założyłm sobie aluminiowe ringi na zegary i po udanym zamontowaniu ramek i włożeniu zegarów, miga kontrolka imobilizera i auto gaśnie po 1 minucie. Nie wiem co robić?? Ringi zakładałem wedle instrukcji z forum, nie odpinalem klem aku. Błędy na kilmatroniku to 49.1 i 50.3. Pomóżcie
M.Audi Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 proponowal bym podlaczyc vaga napewno cos pokaze bedzie latwiej powiedziec co sie stalo
abc123 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udało się naprawić problem. Poszperałem trochę na forum:) po lewej stronie jest zielona wtyczka, która ogólnie ma krótki przewód. przy montowaniu licznika, wtyczka lekko wypieła się i stąd to zachowanie auta. Trzeba dokładnie sprawdzić podłączenie zielonej wtyczki. Dziś już wszystko wporządku, odpala bez problemu, a i ringi wyglądają świetnie.
Rekomendowane odpowiedzi