Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Aktualizacja RNS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

testował ktoś ten 0660 i tam naprawdę przewija się nazwa utworu na fisie i inne opisane pierdoły ??

u mnie to nie zabanglalo :disgust:

Opublikowano

testował ktoś ten 0660 i tam naprawdę przewija się nazwa utworu na fisie i inne opisane pierdoły ??

U mnie też nie :confused4:

Opublikowano

no to w takim razie jakiś kibel jest - no ale przecież Kobra już opisywał co tam tylko działa w tym sofcie w poście o RNS-E :wink4:

Opublikowano

Ja się np nie moge dogadać w tych poleceniach głosowych. OLO_GDA pisał że prawdopodobnie mikrofon podpięty jest do zestawu bluetootha a nie do RNS-a i chyba w tym tkwi problem. Pozatym język zmienił mi się spowrotem na tą NRD-owską pływaczke :confused4:

Opublikowano

ale co ęzyk zmienił się w SDS/Telefonie czy w RNS-E ? :mysli:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czy w tym 660 zmienia sie rowniez obsluga SDS ? Tzn jesli dotychczas było sterowanie głosowe telefonem, to uaktywnia się sterowanie calym rns-e i mozliwosc zmiany języka?

Opublikowano

Na własną ręke zmienili ci, którzy napisali polski język do tego sprzętu, następ[ni byli ci, którzy od nich to kupili i tak różaniec się wydłuża.

Kto chce sprzedac plytke z PL softem walic PM do mnie .......

Opublikowano
  • Autor

a ma ktoś w warszawie interfejs żeby wyciągnąć płyte, siedzi i nie chcę wyjść. :( zabezpieczenie przed złodziejaszkiem :wallbash:

• 4 lata później...
Opublikowano

W jaki sposób zauktualizować mapy w tej navi? Nie pokazuje nowych dróg.

Opublikowano

Ale temat odgrzebałeś :) 2009, ładnie ;)

A propos map: musisz wyposażyć się w płytkę z nowymi mapami. Najnowsza wersja pochodzi z początku roku 2013 i jest oznaczona jako 2013 właśnie. Na chwilę obecną nie ma nowszych map. Posiadając płytę z mapami 2013 po prostu wkładasz ją do czytnika i tyle. W RNS-E mapy są na bieżąco czytane z płyty - nie trzeba ich wgrywać ani instalować.

Opublikowano

A tą płytkę, zawartość na niej można ściagnąć i nagrać czy musze kupić ?

Opublikowano

Da się sciągnąć i wypalić ;)

Opublikowano

Potrzebujesz płytki DVD+R DL - dwuwarstwowa płyta DVD+R. Koniecznie z "plusem" ponieważ na niej da się ustawić booktype na DVD-ROM - inaczej RNS-E nie odczyta płyty (zabezpieczenie antypirackie). Najlepsze podobno są płyty Verbatim. Nagrywanie jak najwolniej (u mnie powyżej 2,4x nie chciało czytać).

Polecam lekturę: Jak wykonać kopię płyt nawigacji? - CDRinfo.pl

Oczywiście nagrywanie obrazów płyt do których nie posiadasz licencji jest piractwem. Porady dotyczą tworzenia kopii zapasowej oryginalnego nośnika w celu uniknięcia jego zniszczenia :wink: