Rafal2410 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Witam od dłuzszego czasu walcze z podswietleniem podsufitki po otwarciu drzwi wyeliminowałem juz pare opcji jednak swiatła dalej nie ma niezaleznie jakie drzwi otworze zapalaja sie tylko obrysówki i podswietlenie nóg i tu moje 2 szybkie pytania . coto sa za dwie małe diodki ? czujniki zmierzchu zeby oswietlenie zapalało sie tylko jak jest ciemno ?na kostce podsufitki pojawia sie drugi plus po otwarciu drzwi ale lampki nie swieca a podswietlenie nóg czy widno czy nie to sie zapala
salamon Opublikowano 29 Stycznia 2017 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Diody ambiente do oświetlenia delikatną poświatą konsoli środkowej
Rafal2410 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2017 aaaaaaaa to kurde poleciałem ze swoja teoria . mudze zbierac na nowa lamke to to najprawdopodobniej jej wina
salamon Opublikowano 29 Stycznia 2017 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Troche poleciałeś ale to nie ma żadnego wpływu na to czy lampka świeci czy nie. Moduł z diodami
Rafal2410 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2017 rozumiem rozumiem ale na kostce jest drugi plus jak otworze drzwi to pewnie zcos z elektryka lmpki
Rafal2410 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2017 dzieki salamon za szybka odpowiedz
Rekomendowane odpowiedzi