maluh Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Witam chciałem zaprezentować moją niunię. Autko odkupione od ojca ponieważ zamienił na nowszą. Autko z roku 96, silniczek 1,8. Przebieg 212 tys. Wyposażenie -ABS -El. szyby (przód) -El. lusterka, podgrzewane -Klima -Gazik Reszta tak jak mają A4 Zmiany hmmmm muszę opłacić, no i zbliża się olej klocki itd. Jeśli chodzi o zdjęcia to będą leprze tylko poprawi się pogoda i kółeczka zmienię. A środeczek muszę wysprzątać
grzes1150 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Za chwile za te brewki Ci się dostanie Fajny kolorek Zmiana lamp przednich na poliftowe + hidy i tylnych na np. diody znacznie by odmłodziło bryczke. Kierunki pomarańczowe w błotniku też nie bardzo tu pasują.
rafalekx Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Fajna maszyna Kolorek bardzo ciekawy I tak jak kolega grzes1150 pisze, zmień lampki przód i tył - nie poznasz swojego autka
Siwy1122 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Ja bym jeszcze kierownice zmienił i klamki do lakierowania
Rekomendowane odpowiedzi