Wasiu0211 Opublikowano 1 Lutego 2017 Opublikowano 1 Lutego 2017 Witam wszystkich. Mam audi A4 B6 2.0 benzynę 2001r. i mam problem z wskaźnikiem poziomu paliwa, wskazuje odwrotnie czyli jak zatankuje do pełna do spada na rezerwę i wyskakuje kontrolka rezerwy na liczniku i jest to troche wkurzające bo cały czas świeci.. no a jak jest juz mało paliwa wskazówka pokazuje pełen bak.. Czy wie ktos jak sobie z tym poradzić co trzeba zrobic aby normalnie działał ten wskaźnik paliwa i jeszcze ostatnio jak zatankowałem do pełna do się wskaźnik zawiesił i leży na rezerwie.. Będę bardzo wdzięczny o jakieś pomysły albo sugestie na to naprawić z góry dzieki i Pozdrawiam.
Onkel Opublikowano 1 Lutego 2017 Opublikowano 1 Lutego 2017 Musisz zajrzeć do baku i wyciągnąć pływak. Pewnie już ktoś rzeźbił i odwrotnie zamontował pływak
Wasiu0211 Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Opublikowano 1 Lutego 2017 Ok, dzięki. A jak to nie pomoże to coś poważniejszego mogło się stać?
Onkel Opublikowano 2 Lutego 2017 Opublikowano 2 Lutego 2017 Na 90% to bedzie wina plywakaWysłane z mojego SM-T561 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi