rafsus Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 (edytowane) Witam, mam taki mały problem zauważyłem ostatnio że po wyłączeniu auta i zamknieciu co 20s dochodzi z pod maski odgłos cykania. Udało mi się zlokalizować ze jest to pracujący przekaźnik znajdujacy się pod maską koło ECU zaznaczony na fotce kolorem czerwonym. Zmierzyłem napięci i jest ok 1.3V co 20s zmienia się na 12V i po 5s znów wraca do 1.3V wszystko odbywa sie przy zamknietym samochodzie Czy moglbym poprosic kolegow o pomoc jak podejsc do tematu i co sprawdzic dalej bo jest to chyba nie standardowe zachowanie tego przekaźnika. Dodam jeszcze że wyciagajac bezpiecznik zaznaczony kolorem zielony sytuacja ustaje Audi A4 B8 2.0 TFSI 211km Quattro 2010r Edytowane 1 Lutego 2017 przez rafsus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilion Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Kolego, mam ten sam problem. Jak sobie poradziłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi