Mariusz2090 Opublikowano 1 Lutego 2017 Opublikowano 1 Lutego 2017 (edytowane) Witam. Wymieniłem elastyczne przewody hamulcowe, następnie wziąłem się za odpowietrzanie układu ,wszystkich kół zaczynając od tylnych a potem z przodu. przepuściłem dyżo płynu przez układ aby mieć pewność że nie ma powietrza, ale pedał hamulca po chwili nadal był miękki. Więc odpowietrzałem jeszcze opmpę abs, ale nadal to samo. I gdy wcisnę pedał hamulca który wpada w podłoge to przednie lewe koło "odpowietrzane dokładnie" obraca się w rękach a reszta prawidłowo stoi w miejscu. Jak myślicie co może być tego powodem, proszę o pomoc :\ Edytowane 1 Lutego 2017 przez Mariusz2090
sendilkem Opublikowano 3 Lutego 2017 Opublikowano 3 Lutego 2017 Może coś jest nie tak z przewodem? Może coś jest nie tak z przewodem?
Mariusz2090 Opublikowano 16 Lutego 2017 Autor Opublikowano 16 Lutego 2017 Problem tkwił w bardzo małej nieszczelności w zacisku hamulcowym (zaciągało powietrze po puszczeniu pedału) wymieniłem zacisk i jest ok .
Rekomendowane odpowiedzi