dawid922 Opublikowano 2 Lutego 2017 Opublikowano 2 Lutego 2017 Cześc , posiadam takie błedy na wagu z elektryki ... 00576 - Terminal 15 57-10 - Electric Circuit Failure - Intermittent 01176 - Key 07-10 - Signal too Low - Intermittent 01561 - Rear left door 61-10 - Won't De-Safe - Intermittent 01562 - Rear right door 59-10 - Can't Unlock - Intermittent 01562 - Rear right door 61-00 - Won't De-Safe Czy ktoś wie od czego zacząć szperac ? Z góry dzieki za odp ! Pozdrawiam
bobikos Opublikowano 2 Lutego 2017 Opublikowano 2 Lutego 2017 Skasuj najpierw i sprawdź ktore powracają. Błędy odblokowywania tylnych drzwi to problem zimnych lutow mikroprzełączników w zamkach. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
salamon Opublikowano 2 Lutego 2017 Opublikowano 2 Lutego 2017 00576- Zacisk 15. Niezrozumiały sygnał. Usterka w obwodzie elektrycznym 01176- Kluczyk zapłonu. Za mały sygnał. Nie jest uprawniony. Brak sygnału. Brak komunikacji 01561- Drzwi tylne lewe. Nie odbezpiecza. Nie zabezpiecza. Nie odryglowuje 01562- Drzwi tylne prawe. Nie odryglowuje. Nie odbezpiecza.
dawid922 Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Opublikowano 2 Lutego 2017 16 minut temu, salamon napisał: 00576- Zacisk 15. Niezrozumiały sygnał. Usterka w obwodzie elektrycznym 01176- Kluczyk zapłonu. Za mały sygnał. Nie jest uprawniony. Brak sygnału. Brak komunikacji 01561- Drzwi tylne lewe. Nie odbezpiecza. Nie zabezpiecza. Nie odryglowuje 01562- Drzwi tylne prawe. Nie odryglowuje. Nie odbezpiecza. Dzieki ! Czyli od czego zacząć ? Jeśli chodzi o kluczyk zapłonu ? baterię ? mam dobrą na wszelki wypadek wymienic ? Drzwi wszsytkie sie idelanie zamykaja , nie z nimi zadnego problemu 22 minuty temu, bobikos napisał: Skasuj najpierw i sprawdź ktore powracają. Błędy odblokowywania tylnych drzwi to problem zimnych lutow mikroprzełączników w zamkach. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Wszstkie błedy kasowałem dwukrotnie
salamon Opublikowano 2 Lutego 2017 Opublikowano 2 Lutego 2017 Podałeś takie błędy więc to są ich definicje.Zrób tak jak kolega wyżej napisał wykasuj je i wrzuć numery tych które powróciły
dawid922 Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) 3 minuty temu, salamon napisał: Podałeś takie błędy więc to są ich definicje.Zrób tak jak kolega wyżej napisał wykasuj je i wrzuć numery tych które powróciły Błedów jest wiecej . To są te które powróciły dwukrotnie 2 x jednego i drugiego dnia robiłem wykaz z VAG Dzieki wszystkim Za odp ! Edytowane 2 Lutego 2017 przez dawid922
salamon Opublikowano 2 Lutego 2017 Opublikowano 2 Lutego 2017 Co do drzwi to do sprawdzenia mikrostyk w zamku ewentualnie przewody w gumowej osłonie miedzy drzwiami a karoserią auta co do kluczyka to do sprawdzenia cewka przy stacyjce z racji tego że do stacyjki często wkładany i wyjmowany jest kluczyk to malutka kostka mogła się poluzować
dawid922 Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Opublikowano 2 Lutego 2017 15 minut temu, salamon napisał: Co do drzwi to do sprawdzenia mikrostyk w zamku ewentualnie przewody w gumowej osłonie miedzy drzwiami a karoserią auta co do kluczyka to do sprawdzenia cewka przy stacyjce z racji tego że do stacyjki często wkładany i wyjmowany jest kluczyk to malutka kostka mogła się poluzować Mikro styk w zamku drzwi ? gdzie on jest ? przewody miedzy drzwiami a karoseria czyli rozebrac drzwi i posrpawdzac przewody ? a jak sprawdzic ta mała cewke ? Soorka , pierwszy raz grzebie w aucie i jestem laikiem w tym
salamon Opublikowano 2 Lutego 2017 Opublikowano 2 Lutego 2017 Za jakiś czas mogę ci wrzucić jakieś zdjęcia poglądowe jest dużo na forum o naprawie tego wszystkiego
dawid922 Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Opublikowano 3 Lutego 2017 Powiem Ci szczerze ,ze dla kogos kto nie miał styczności to takie zdjecia mało co mwia bo nie wiem zupełnie od czego sie zabrac Ale skoro je wrzcuiłes to na pewno jest to proste wiec dzis siadam do tego i zaczyna majsterkowac moze uda mi sie rozebrac . Na drugi zdjeciu w czerwonym kułku . co tam doładnie miałbym zroibć tam jakis styk moze nie dolegac ?
salamon Opublikowano 3 Lutego 2017 Opublikowano 3 Lutego 2017 Co do drugiego zdjęcia to tak przeczyścić styki .docisnąć kostkę ewentualnie sprawdzić przewody pod kątem przetarć uszkodzeń.Z praktyki wiem że zdjęcia mówią więcej niż opis
dawid922 Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Opublikowano 3 Lutego 2017 Godzinę temu, salamon napisał: Co do drugiego zdjęcia to tak przeczyścić styki .docisnąć kostkę ewentualnie sprawdzić przewody pod kątem przetarć uszkodzeń.Z praktyki wiem że zdjęcia mówią więcej niż opis Świetnie !!!! Wielkie dzieki !!!! Dzisiaj się za to zabieram ,ze zanjomym za2 h jade dko sklepu . Powiedz mi prosze z własnego doświadczenia , czym przeczyścic styki ? To od razu kupie Jeszcze raz dzieki ! Pozdrawiam !
salamon Opublikowano 3 Lutego 2017 Opublikowano 3 Lutego 2017 Są takie środki w spreyu np kontakt musisz zapytać w sklepie
dawid922 Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Opublikowano 3 Lutego 2017 Uzbroje sie w mini papier scierny i kontskt
bobikos Opublikowano 4 Lutego 2017 Opublikowano 4 Lutego 2017 zacznij od przeszukiwania wątków o problemach które opisujemy, nikt Ci tu od nowa nie będzie opisywał czegoś co zostało już wyjaśnione.
Rekomendowane odpowiedzi