Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8 2.0 TFSI QUATTRO STAGE 3 350km/465Nm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawiam swój statek a4 b8 quattro 2.0 tfsi stage 3 by Geremi Vag Garage , strojenie Turbodiesel.pl 

Skrzynia biegów 8 biegowy tiptronic , masa auta 1680 kg 

350km/465Nm 

0-100 4.7 sek na poprzednin sofcie 338 km , warunki nie pozwalają na zmierzenie teraz ale myślę że okolice 4,5 sek 

100-200 12,6 sek 

Setup do sprzedania :)

received_1393992970659340.jpeg

P_20170203_194647.jpg

Edytowane przez maciek333

Opublikowano

Ładne kreski! Dobre wyniki i niezłe czasy! Gratulację! Opisz coś więcej, co w aucie było zrobione.

Opublikowano

Będę chyba musiał ogarnąć u siebie hybrydę, bo bieda :D

Opublikowano
  • Autor

U mnie nie hybryda ?

Opublikowano

Dlaczego obcieto zdjecie?

Opublikowano
  • Autor

Tak wyszło, mogę wkleić całe zdjęcie z poprzedniego softu ale nie wiem tylko po co :P

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 4.02.2017 o 18:05, maciek333 napisał:

Przedstawiam swój statek a4 b8 quattro 2.0 tfsi stage 3 by Geremi Vag Garage , strojenie Turbodiesel.pl 

Skrzynia biegów 8 biegowy tiptronic , masa auta 1680 kg 

350km/465Nm 

0-100 4.7 sek na poprzednin sofcie 338 km , warunki nie pozwalają na zmierzenie teraz ale myślę że okolice 4,5 sek 

100-200 12,6 sek 

Setup do sprzedania :)

received_1393992970659340.jpeg

P_20170203_194647.jpg

możesz opisać coś więcej? co jest zrobione w aucie? mam też 2.0tfsi niestety 6biegowy tip i auto mam po chipie. Przymierzam sie do grubszych modów a ładny wynik masz bardzo. ja w 3 osoby mialem wynik 6.4 do setki :o 

Opublikowano
  • Autor

k04 , wydech, intercooler z orurowaniem, tip i przerobiona puszka z wkładką, strojenie i wyszły takie kreski 

Opublikowano
7 minut temu, maciek333 napisał:

k04 , wydech, intercooler z orurowaniem, tip i przerobiona puszka z wkładką, strojenie i wyszły takie kreski 

coś pięknego. Ja narazie po samym chipie i powoli przymierzam się pierwsze co do IC później orurowanie. W przyszłości k04 jak mi portfel pozwoli no i poprawa programu ;) pozdro

Opublikowano
  • Autor

Lepiej zrób hybrydę z seryjnej też fajnie działają i moc podobna zrobisz,  wiecej jak 350 km nie zrobisz tak łatwo w b8  bo zaczynają sie schody, układ paliwowy trzeba zmieniać a na to trzeba dużo $$ wyrzucić , chyba że znajdziesz gotowy setup jak ja sprzedawałęm p&p z k04 to wtedy warto :)

Edytowane przez maciek333

Opublikowano
5 godzin temu, maciek333 napisał:

Lepiej zrób hybrydę z seryjnej też fajnie działają i moc podobna zrobisz,  wiecej jak 350 km nie zrobisz tak łatwo w b8  bo zaczynają sie schody, układ paliwowy trzeba zmieniać a na to trzeba dużo $$ wyrzucić , chyba że znajdziesz gotowy setup jak ja sprzedawałęm p&p z k04 to wtedy warto :)

Właśne miałem na myśli hybrydę z IHI. Może źle to napisałem, ale z tego co poczytałem to właśnie hybryde z IHI robi się ze środka K04? ale mogę się mylić

Opublikowano
  • Autor

To pytanie skieruj do firm robiących Hybrydy ale wątpię że powiedzą Ci z czego robią hybrydy , ponieważ to ich biznes, nie mniej działają i warto zakładać :)

Opublikowano
5 godzin temu, maciek333 napisał:

To pytanie skieruj do firm robiących Hybrydy ale wątpię że powiedzą Ci z czego robią hybrydy , ponieważ to ich biznes, nie mniej działają i warto zakładać :)

a widzisz to pewnie źle się zorientowałem.

Żyłem w przekonaniu, że hybryda z ihi turbo od b8 to nic innego jak bebechy z k04, a tu z tego co piszesz to po prostu firmy które się tym zajmują, po prostu przerabiają ihi nie koniecznie z k04.

dzięki za info i popraw mnie jak źle odebrałem ;)